Allah razı olsun elhamdulllih daha iyiyim cok sukur @zeynepsena
Adem Güneş
Konusu 'Eş İle Problem' forumundadır ve Vuslatt tarafından başlatılmıştır. Şu anda Eşimin ailesi ile evi ayiriryoruz eşime bu süreçte nasıl destek verebilirm konusunu okumaktasınız.Konu içeriği kısaca Mrb yeni konu açmak istedim yakın bir zamanda aile büyüklerinden ayrılıp evi ayiricaz eşim ailesine çok düşkun tabi istegiyle olmadı anlasamadiigmiz için
Bu konu 8157 kez görüntülendi ve 152 yorum aldı ...
Allah razı olsun elhamdulllih daha iyiyim cok sukur @zeynepsena
Allah razı olsun elhamdulllih daha iyiyim cok sukur @zeynepsena yuvam icin işimi bıraktım. eşim işimi bahane etmis galiba onu anladım yada başka bir şey var işin içinde bilmiyorum bosanma davasini ac boşanalim dedim. ben elimden geleni yaptım artık vicdan azabıni ve kendiyle yuzlestiginde hesabı versin
Konu Vuslatt tarafından (07.04.2017 Saat 17:16 ) değiştirilmiştir.
Allah en guzel sonucu nasip etsin insallah
Isi birakmaniz iyi olmus
Peki siz davayı aç bosanalim dediğinizde eşiniz ne dedi ne tepki verdi ??
Birde hem boşanma davasını aç demişsiniz esine hemde Yuvanız için isi bıraktınız... bu durum çelişkili gibi geldi bana anlamadım,????
Bakın eşim bana işi bırak işi birakmassan bu evliliği bitiricem çünkü ben olumlu bakıyorum kendi hatalarını görüyordu ben işi yuvam için bıraktım sonra eşime haber verdim işi bıraktım tmm dedi olumlu devam ediyoduk daha detaylı bişey konusmadik evi ayırma meselelerine girmedik sadece güven konusu bazı meseleler hakında görüştük daha önceden. Ama bugün eşim bana işine tekraren dön ben senin vebaline girmek istemiyorum belki bizim is olumsuz olabilir resmen oyuncak gbi kullandı Sayet kararsız idin ne hakkı vardı bana hukmetmeye işime karismalara ben buna mukabil dedim isimden de oldum eğer niyetin olumlu deilseydi neden bana işi bırak dedin falan baktım beni gećistiriyor son şeyi söyledim daha fazla beni kandirmasina izin veremem aç bosanmayi boşanalim benm gücüm kalmadı dedim ben herseyi konuşurak halledebilirz ki söz konusu işse işi bırakırım yuvam için evliligim için lakin hatta konuştuk altindan kalkabilirz ama benm düşündüğüm gibi olmadı bilmiyorum fazla zorlamaya gerek yok hiç bir cevap vermedi. Dondu ne diyebilir ne zamana kadar böyle devam edebilir yada bir şeylerin arkasına siginmiyacak
Özürdilerim şimdi detaylı yazdığınızda anladım olayı o zaman çok iyi demişsiniz gerçekten eşinizin de kafası karışık belliki eşinizi yönlendiren çok insan varki ha bire kararı değişiyor Rabbim hakkınızda hayırlısını nasib etsin
Vuslat hanım nasılsınız??