Esi ile yeniden baglanan hanm kardesler tavsiyelernze ihtiyacm var.
Adem Güneş
Konusu 'Eşler Arası İletişim' forumundadır ve emyne tarafından başlatılmıştır. Şu anda Esi ile yeniden baglanan bayanlar konusunu okumaktasınız.Konu içeriği kısaca Esi ile yeniden baglanan hanm kardesler tavsiyelernze ihtiyacm
Bu konu 1805 kez görüntülendi ve 22 yorum aldı ...
Esi ile yeniden baglanan hanm kardesler tavsiyelernze ihtiyacm var.
Merhba nurcan hanm bz esimle brbrmzn cok iyi arkdsi sirdasi ruh esiydk ama cocuk oldktn snra ve esimn is yuku ve stresnn artmasyla cok catisir olduk . Bu durum beni cok rahatsz edio.iletisimmz artsin istyrum mesela.cok konusamioruz. Onceden beraber vakt gecirebilioduk ama smdi pek mumkun olmuo. Ben boyle vaktler olustrmya calstm ama hep reddedio beni.mesela son bir yildr adem hocayi takp edyrum. Onu beraber dinleyelm diyorum reddedio. Hersye hayr diyor. Oysa ben onun ruhunn derinliklerne inmek ve onunla terapi olmk istyrum.bilmyrum anlatabildmmi sze ama yeniden baglanmya ihtycmz var.
Simdi ben size nasil yaptigimi anlatayim, sizde kendinize gore bir yil cizin insallah.. Once kendimden basladi.. Hayatimizda degisen bir cok sey oluyor dediginiz gibi, is guc, cocuk derken sorumluluklar artiyor vakit daraliyor. Once bir genislemeye calistim be kendimi duymaya calistim. Tabii ben bunun icin psikolojik destek aldim. Kendimle baristim once.. Gecmisimden getirdiklerimi yendim.. Bu arada esimle her tartisma ortami olustugunda sakin kalip ona bakarak "acaba neden boyle davraniyor olabilir" diye dusunmeye basladim.. Benim cocuklugumdan getirdigim kaygilar gibi onda da kaygilar var, duyarsizliklar var.. Once onun eksik yanlarinida gorup kabullendim..Merhba nurcan hanm bz esimle brbrmzn cok iyi arkdsi sirdasi ruh esiydk ama cocuk oldktn snra ve esimn is yuku ve stresnn artmasyla cok catisir olduk . Bu durum beni cok rahatsz edio.iletisimmz artsin istyrum mesela.cok konusamioruz. Onceden beraber vakt gecirebilioduk ama smdi pek mumkun olmuo. Ben boyle vaktler olustrmya calstm ama hep reddedio beni.mesela son bir yildr adem hocayi takp edyrum. Onu beraber dinleyelm diyorum reddedio. Hersye hayr diyor. Oysa ben onun ruhunn derinliklerne inmek ve onunla terapi olmk istyrum.bilmyrum anlatabildmmi sze ama yeniden baglanmya ihtycmz var.
Kendimi sakinlestirdikten sonra ona su mesaji vermeye calistim "benden sana zarar gelmez"..
Ben genisledikce, ben ona kendimi biraktikca oda kendini birakmaya basladi.. Aslinda onun ne kadar da sefkate muhtac oldugunu ve benim erkekleserek ona sefkat gostermekten ne kadar da aciz oldugumu farkettim.. Hani Adem hicamiz diyor ya, esinize cocuk gibi sefkat gosterin diye, aynen oyle.. Ben hanimefendi kivamini ne kadat korursam, esim o kadar beyefendi olmaya basladi..
Tabii soyledigim gibi ben bunun icin uzman destegi aldim.. Eger buyuk bir ucurum hissediyor ve buyuk bir sorun oldugunu dusunuyorsaniz aile danismani ile gorusmenizi oneririm.. Insallah hakkinizda hersey guzel olur.. Esinizle kordugum gibi baglanirsiniz yeniden.. Birde ondan cok bir beklenti icinde olmayin.. Ne kadar beklenti duyarsaniz ve karsilik alamazsaniz o kadar yipranirsiniz.. Once esinizi degil, kendinizi duzeltmeyi, kendinizin eksik yanlarini onarmaya calisin.. Gerisi kendiliginden gelir insallah..
Nurcan hanım bende bir türlü genişleyememekten şikayetçiyim zamanı genişletemiyorum sürekli aklım bir sonraki yapılacak işte en büyük problemim bu hayır yapmayacağım diyorum 10 dk sonra tutamıyorum kendimi yine yapıyorum nefret ediyorum bu durumdan siz nasıl başardınız kimden destek aldınız ne kadar sürdüSimdi ben size nasil yaptigimi anlatayim, sizde kendinize gore bir yil cizin insallah.. Once kendimden basladi.. Hayatimizda degisen bir cok sey oluyor dediginiz gibi, is guc, cocuk derken sorumluluklar artiyor vakit daraliyor. Once bir genislemeye calistim be kendimi duymaya calistim. Tabii ben bunun icin psikolojik destek aldim. Kendimle baristim once.. Gecmisimden getirdiklerimi yendim.. Bu arada esimle her tartisma ortami olustugunda sakin kalip ona bakarak "acaba neden boyle davraniyor olabilir" diye dusunmeye basladim.. Benim cocuklugumdan getirdigim kaygilar gibi onda da kaygilar var, duyarsizliklar var.. Once onun eksik yanlarinida gorup kabullendim..
Kendimi sakinlestirdikten sonra ona su mesaji vermeye calistim "benden sana zarar gelmez"..
Ben genisledikce, ben ona kendimi biraktikca oda kendini birakmaya basladi.. Aslinda onun ne kadar da sefkate muhtac oldugunu ve benim erkekleserek ona sefkat gostermekten ne kadar da aciz oldugumu farkettim.. Hani Adem hicamiz diyor ya, esinize cocuk gibi sefkat gosterin diye, aynen oyle.. Ben hanimefendi kivamini ne kadat korursam, esim o kadar beyefendi olmaya basladi..
Tabii soyledigim gibi ben bunun icin uzman destegi aldim.. Eger buyuk bir ucurum hissediyor ve buyuk bir sorun oldugunu dusunuyorsaniz aile danismani ile gorusmenizi oneririm.. Insallah hakkinizda hersey guzel olur.. Esinizle kordugum gibi baglanirsiniz yeniden.. Birde ondan cok bir beklenti icinde olmayin.. Ne kadar beklenti duyarsaniz ve karsilik alamazsaniz o kadar yipranirsiniz.. Once esinizi degil, kendinizi duzeltmeyi, kendinizin eksik yanlarini onarmaya calisin.. Gerisi kendiliginden gelir insallah..
Ben Baglanma Terapileri Enstitusu ne gittim. Rumeysa hanimdan terapi aldim. Aralikli olarak gidebildim o yuzden su kadar surdu diyemem. Benimde sorunlarimdan biri buydu.. Zamani planlamak guzel aslinda.. Ama o zaman icerisinde kendinize vakit ayirmaniz sart. Kendinize gun icerisinde ayiracaginiz 10 ar dakikalik birkac zaman dilimi yetiyor.Nurcan hanım bende bir türlü genişleyememekten şikayetçiyim zamanı genişletemiyorum sürekli aklım bir sonraki yapılacak işte en büyük problemim bu hayır yapmayacağım diyorum 10 dk sonra tutamıyorum kendimi yine yapıyorum nefret ediyorum bu durumdan siz nasıl başardınız kimden destek aldınız ne kadar sürdü
Inanin yapabilirsiniz.. Sadece nasil yapacaginizi ogrenmek gerek.. Eger durumunuzm musaitse baglanma terapileri enstitusunu siddetle tavsiye ederim. Istanbul disinda isenizde online terapi alabilirsiniz.
Selamlar...benim esime ailesine olan edilgenlik ve minnet duygularindan dolayi uzunca bir sure catismam oldu...simdi kendimede edilgenlestirmeden onun benligini guclendirmeye calisiyorum..ama herseyden ote kendimin iyi olmasi lazim...mesela aile icindeki bazi davranislari hep peoblem oldu ve yenemedik bunu...su anda ayni davranislara icim kabarmiyor ve sebeblerini anlayarak sadece sen bilirsin istersen gidebilisin yapabilirsin diyebiliyorum ve hic icime almiyorum bu konuyu...kendinizi genisletmeniz onemli ve duygulari yonetebilmeniz onemli
Nurcan hanim esimle oyle cok ucurum bi durumumz yok sukur ancak dedgm gbi onunla iletisim kurmak ve onunda bundan keyf almsni saglmk istyrum. Gecmste bnmde esime karsi hata ettgm oldu onu kirdgm oldu bunu smdi cok ii anlyrum.ve uzulyrum.benmde esim kaygili ve benide kaygili hale getrdi .umarm dedgnz gbi kordugum gbi baglnrz tekrrdn.bahsettgnz dansmanlk enstitusnu arastrcm.evlilgmn kalitesni huzurumzu en yuksege ckarmk istyrum.szde cok tesekkur edyrum yardmnz icn.Simdi ben size nasil yaptigimi anlatayim, sizde kendinize gore bir yil cizin insallah.. Once kendimden basladi.. Hayatimizda degisen bir cok sey oluyor dediginiz gibi, is guc, cocuk derken sorumluluklar artiyor vakit daraliyor. Once bir genislemeye calistim be kendimi duymaya calistim. Tabii ben bunun icin psikolojik destek aldim. Kendimle baristim once.. Gecmisimden getirdiklerimi yendim.. Bu arada esimle her tartisma ortami olustugunda sakin kalip ona bakarak "acaba neden boyle davraniyor olabilir" diye dusunmeye basladim.. Benim cocuklugumdan getirdigim kaygilar gibi onda da kaygilar var, duyarsizliklar var.. Once onun eksik yanlarinida gorup kabullendim..
Rica ederim, hakkinizda herseyin hayirlisi olsun, eviniz huzur dolsun insallahNurcan hanim esimle oyle cok ucurum bi durumumz yok sukur ancak dedgm gbi onunla iletisim kurmak ve onunda bundan keyf almsni saglmk istyrum. Gecmste bnmde esime karsi hata ettgm oldu onu kirdgm oldu bunu smdi cok ii anlyrum.ve uzulyrum.benmde esim kaygili ve benide kaygili hale getrdi .umarm dedgnz gbi kordugum gbi baglnrz tekrrdn.bahsettgnz dansmanlk enstitusnu arastrcm.evlilgmn kalitesni huzurumzu en yuksege ckarmk istyrum.szde cok tesekkur edyrum yardmnz icn.![]()
@nurcan hanim adem hocanin dedigi uzere metronom yapiyorum 15 er dk ama bu genislemek mümkün olmadi bende devamda ediyorum . Ne zaman sonra fayda vermeye basliyor . Sizde surec nasil surdu . Ani yasamakta kendimi birakmakta cok zorlanıyorum . bu birden oluyor mu yoksa zaman mi aldi sizde rica etsem sureci anlata bilirmisiniz