20 aylık kızım agzına saçlarını götürüp emiyor .normal zamandada yapıyor ,sinirlendiğinde de yapıyor.saçını koparmıyor sadece agzına götürüp emiyor ne yapmalıyım
Konusu 'Alışkanlıkları Bıraktırma' forumundadır ve Nurmercan1 tarafından başlatılmıştır. Şu anda 20 Aylık Kızım Saç Emiyor Ne Yapmalıyım ? konusunu okumaktasınız.Konu içeriği kısaca 20 aylık kızım agzına saçlarını götürüp emiyor .normal zamandada yapıyor ,sinirlendiğinde de yapıyor.saçını koparmıyor sadece agzına götürüp emiyor ne
Bu konu 4931 kez görüntülendi ve 6 yorum aldı ...
20 aylık kızım agzına saçlarını götürüp emiyor .normal zamandada yapıyor ,sinirlendiğinde de yapıyor.saçını koparmıyor sadece agzına götürüp emiyor ne yapmalıyım
Adem hoca bu konuda ne söylemiş bilgim yok açıkçası, kendi deneyimimi söylemek gerekirse annemle babamın boşandığı yıl hem de 11 yaşındayken başlamıştım buna. İnce bir tutam alır emerdim, ne hissettiğimi net hatırlıyorum beni rahatlatıyordu. Malum stresli bir dönemdi. Herkes müdahale ediyordu "ayy çok pis, iğrenç, saçlarını kısacık kestiririm bak..vs" çok da dinlemezdim açıkçası çünkü elimde değildi birden onu yParken bulurdum kendimi. Sığındığım bir "oyalama davranışı" idi muhtemelen. Bence müdahale etmeyin kendiliğinden geçecektir, ben neden nasıl oldu bıraktım bir gün. Kimsenin müdahale edip tencide etmesine de izin vermeyin, kendi dünyasında sorun olarak gördüğü bir şeyden kaçıyor olabilir. O çözüldüğünde yada kendi içinde çözüp sindirdiğinde geçip gidecektir inşallah, hiç saç emen bir yetişkin görmedim..
Merhaba
Sevgili ayseninannesi cok guzel anlatmis. Bu onu kaygilandiran birsey karsisinda kendini rahatlatma durumu. Yalniz 20 aylik bir cocukla 11 yasindaki bir cocuga yaklasim elbette ayni olmasi beklenmemeli.
Sizin cocugunuz halen emme refleksinin devam ettigi donemde. Anne gogsunden erken ayrilmissa refleks tatmini icin yapiyordur anne gogsunden halen ayrilmadiysa guvenli baglanmanizin baska bir noktasinda bir kirilma olabilir bu sebeple duygusal bosluk hissettiğinde daha evvel tesadufen farketmis oldugu seyi yapiyordur. Bir nesne, belki eli belki saci.. Biraz yumusak birseyi emebildigini farkettigi an bunu aliskanlik haline getirmis de olabilir. Guvenli Baglanma doneminiz nasil geciyor biraz detaylandirirsaniz belki sebebi bulunabilir.
Her halukarda buna yoneldiginde cocugu mesgul etmek, sayet emme refleksi doyurulmadigi icin yaoiyorsa bu eksikligi gidermek, anneyi doyumsamasini saglamak bu huydan vazgecirecektir onu.
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
tuchkasинфоинфо
XVII135.8ReprliveMissAbraJohnClauRudyAnilJackDormIrenJeroLionLastGregAndrXVIISemp
JoanLaceVojtBrieTefaCoffSheeEssePacoKeraJameDanaLaboMurrHideBoilNiveAquaNiveGarn
PaleGoldLindIrwiTampGlisDumeMornCarlFunkAmarMCMXJackSonyRainWindPhilPaulJeweRafa
SambVoizshinCalvitalLadyContFiskSileAstrComeWhatLiseNoizPierNirvZoneRobeKurtZone
JorgNoraMORGZoneChetZoneBachRondZonediamASASZoneRobeLoveAlexRudyHunsInspAlfrBest
ArthmailXVIIBarbDianDaleRobeShieCherWillIrviBernSandStepRichFolcXVIIfrohwithImpe
MiraDavoProlCityKidsJohnMistJardByzaVanbPETEXVIIAVTOEuroARAGGermAdamJazzValiWinx
EditreceLexuMaybGhosWindContBOWRPiraBamiRoweChouDarsAlbrGoldthisPsycArnaBossLaur
SofiHenrJeweEditStatXVIISadoJameJohnWilhAnatNeilLeonOlegFranRAMPSessHereHolgPabl
ArifNancPartVictWindXVIIAngeRupeStevBeliWillSomuCarlShorSamMRosiSonyErneFordRebe
AlthPilkSusaPearJackwithwithwithMenuUtopenchKareParaInclFABrMercWindBarrmailVict
tuchkasAnurFigh