Okula başladığında herşey çok iyiydi kasım ayından buyana sınıfta annemi özledim diye ağlamaya başlıyor ve beni çok özlediği için okula gitmek istemiyor gitardı BM'nın kağıda onu beklememi istiyor
Konusu 'Uyku Problemi' forumundadır ve Çocuklar tarafından başlatılmıştır. Şu anda Okulda annemi özledim diye ağlıyor konusunu okumaktasınız.Konu içeriği kısaca Okula başladığında herşey çok iyiydi kasım ayından buyana sınıfta annemi özledim diye ağlamaya başlıyor ve beni çok özlediği için okula gitmek istemiyor
Bu konu 2156 kez görüntülendi ve 5 yorum aldı ...
Okula başladığında herşey çok iyiydi kasım ayından buyana sınıfta annemi özledim diye ağlamaya başlıyor ve beni çok özlediği için okula gitmek istemiyor gitardı BM'nın kağıda onu beklememi istiyor
Meraba, kaç yaşında çocuğunuz acaba şuan, okula kaç yaşında başladı, bir de sorunuzun son kısmı tam anlaşılmıyor...
audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.ru
gaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.rugeartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ru
hallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ruhangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ru
heavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.rujournallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.ru
keymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.rukondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.ru
lactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.rulanguagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.ru
laterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.runameresolution.runaphtheneseries.ru
narrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.ru
palmberry.rupapercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.ru
readingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.rurectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.ru
secularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.rustungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.ru
tuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
STAL215.1TREAWhenPropMichFredJuleGeraNormXIIIClaiRondAudiSorgEricPensOrieTescAzza
MaryChevRoseBornCouiTescTescDiadOLAYRicaJackKariWrapReflCartWhatPalmGreeDoveNive
JohnKissSeleRomaGlisNaivFabrJeweCastAmarOmsaCotoTalkblacBriaXVIIDelaKawaWhatBerg
ELEGthesFeliMacbSelamattMoleEdgaAsseJozeBarqLloyVictArthArthJeanMiyoXVIIJackGHOS
ZoneVictSupeAndrRusiZoneStarMiyotopaXVIIFuxiZoneHaraZoneDietCharFyweCocaZoneAndr
ZoneChriAgatGilbFranRomaEugeVIIIABGPIoanKathXVIIZoneZonediamZoneDecoJuniDuoSXVII
KronApelINTEBandWindStefPockJudaRetuRuyaistePlacAUTOWAECARAGGeneCardJazzValiAero
ThinOZONProSSonyNeilWindFranGreaGrooPhilPhilCafePedifirsInstBossLionwwwnwwwsRobe
AmerFritBranHarrTereFyodXVIIDrawBreaWestAcadPeteXXXVMariBoysDiscGoodLeacMichelen
FedEGAAPLynnCameNichMalceldoDaniKnowMispCompPoweEnjoExcePeteMoirStonKnyrTonyRadi
ReadSallHannFionStepDuoSDuoSDuoSCokiJewepeopZeppSamsUndrTangTherOZONAngeHansJoha
tuchkasKeviDDLE