Herkese selamlar. Aranıza yeni katıldım. Bu mesajı hıçkırıklarla yazıyorum çünkü çok üzgünüm. 3 yaşında bir oğlum var 21 ayına kadar emzirdim 2 yaşına kadar aynı odada yattık ama sadece bir süre aynı yatağı paylaştık. Çalışan bir anneyim öğretmenim günde ortalama 5 saat babannesinde kalıyor. Son dönemde farkediyorum ki oğlum babannesine benden daha düşkün. O olduğu zaman benim olup olmamamın hiçbir önemi yok. Babannesi ve dedesi oğlumun tüm isteklerini yerine getiriyor. Özellikle tv konusunda bizim tv miz yok onlara gittiğinde istediği çizgi filmi açıyorlar. Evde olduğumuzda ise babasını değil beni istiyor. Ama babannesi ve dedesi sürekli bu çocuk annesi olmasa da babannesiyle kalır babannesiz yaşayamaz annesini istemez babannesi olduğunda tarzında konuşmalar yapıyorlar çok canım yanıyor. Lütfen yardım edin. Lütfen! Çok yorgunum bu durumdan. Güvenli bağlandığımı sanıyordum ama yapamamış mıyım yoksa babannesi ve bana aynı anda mı bağlanmış bunu nasıl düzeltirim? Bu arada öz bakımlarını ben yaptım tuvalet yemek banyo vs 1.5 yaşına kadar 3 saat ayrıydık sonrasın da 5-6 saate çıktı. Ama son 9 aydır pandemiden ötürü genelde evdeyiz. Bu durumu fırsata çevirmek istiyorum yalvarırım bir öneride bulunun oğlumun artık beni istemesini beni özlemesini istiyorum