İlkokul 1.sınıfa başlamıs 6 yaşında bir oğlum var. 2.sınıftada bir kızım var.kardeş kıskanclıgını fazlasıyla yaşıyoruz.sorunumuz bundan farklı olarak oğlum hergün okula gitmeden ,dışarı çıkmadan önce giyinirken problem çıkarıyor.Ben bu elbiseyi giymem,bu küçük,bütün elbiselerim küçük diye şikayet ediyor.Çeşitli seyler denedik örneğin kendisi hazırlasın elbiselerini istediğini secsin dedik bu kez seçtiği elbiseleri sabah giyeceğinde ben bunları giymem diye ağladı bağırdı. Ağlayıp bağırarak istediğinin yapılamayacağını anlatıyoruz ama artık dinlemiyorda.Sınıf ögretmeni ile görüşüyoruz,onunla bi çözüm bulalım diye onunla konustuğunda tamam diyor ama eve gelince davranışlarında bi değişiklik yok.ÖfkelendiĞinde gözü hiç birsey görmüyor. Hiç bi sekilde ulaşamıyorum,sarılmak istediğimde istemiyor ittiriyor.Devamlı evde bi gerginlik hali yaşıyoruz.Ne zaman ve hangi konudan oğlumun Problem cıkaracagını kestiremez olduk.Lütfen bana bi fikir verin ,pedagogada gidiyoruz ama onun dedıklerını 1 gün dinlıyor ertesi gün kaldığı yerden devam ediyor,şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim