merhaba ; kızım 4 yaşını bitirdi ben guvenli bsglandigimizi düşünüyordum odasini bile çok rahat ayirabilmistik 4 yasinda. ama genellikle bana çok düşkündu. okullar açıldı bir iki gün zorlandiktan sonra okula alıştı ben getirip götürüyordum.sonra servise başladık kendi isteğiyle pek bir sorun görünmüyor Du bana göre ama pek okuldan konusup anlatmaz.bilmiyorum, unuttum der gecistitir... havaların sogumasuyla kıyafet sorunu yaşamaya başladık her geçen gün bu sorun arttı ağlayıp sızlayip istemediği bir kıyafetle kreşe gitmeye basladi her gün külotlu çoraplara alıştım diyip sonu hüsran olup eşofman giydi... kimi zaman dayanamayıp cok kızdığım oldu ( bu durum daha önce hiç yasanmamisti) böyle servise binip gidiyordu. sonra bi gün servis araci değişmis görür görmez binmiycem diye ağladı oğünden sonra 5 gün boyunca daha çok daha çok ağlayarak bindi. içim çok huzursuz oluyordu ancak ogretmeniyle konuştuğumda okulda çok mutlu nazi size , siz kararlı olun diyordu. en sonunda kıyamadım , dayanamadım servisten indirdim eve çıktık. sen gotur beni bundan sonra dedi. o gun okula gitmedik hafta sonu girdi 3 gun dinlendi.peki dedik ben götürçektim pazartesi gitmek istemiyorum, ben seninle evde olmak istiyorum sana sarılmak seninle kalmak istiyorum diyor. 2 gündür evden zor çıkarıyorum okulda zor ayrılıyoruz. bu durum ne olabilir acaba? inanın çok zor durumdayım. geç bırakıp erken almaya çalışıyorum bu durumu atlatabulirmiyim? ben ona kıyafetten dolayı cok kızınca güveni mi sarsıldı bana? yoksa okula gitmek istemiyor bahanemiarıyor?