ikiz annesi olmak gerçekten çok zor 6 yaşındaki kızlarımı tek baktığım için çok zorlanarak büyüttüm güvenli bağlanma oluştu mu bilmiyorum nasil öğrenebilirim ve yeniden bağlanma için ne yapmalıyız iki yıl aynı odada yattik fakat ayrı yataklarda.
Konusu 'İkiz Çocuk Sahibi Olma' forumundadır ve zeyrin tarafından başlatılmıştır. Şu anda ikiz anneligi konusunu okumaktasınız.Konu içeriği kısaca ikiz annesi olmak gerçekten çok zor 6 yaşındaki kızlarımı tek baktığım için çok zorlanarak büyüttüm güvenli bağlanma oluştu mu bilmiyorum nasil öğrenebilirim
Bu konu 1326 kez görüntülendi ve 4 yorum aldı ...
ikiz annesi olmak gerçekten çok zor 6 yaşındaki kızlarımı tek baktığım için çok zorlanarak büyüttüm güvenli bağlanma oluştu mu bilmiyorum nasil öğrenebilirim ve yeniden bağlanma için ne yapmalıyız iki yıl aynı odada yattik fakat ayrı yataklarda.
Ayrı yatak güvenli bağlanma için yeterli değil ben araştırıyorum bilgim olursa yazarim
teşekkür ederim
Yeniden bağlanma sürecini deneyebilirsiniz. 6 hafta Çocuklarınızı yaninizda yatirip, onlara kendinizi birakarak ve sekine halinizi istikrarli şekilde surdurerek eksik kalan baglarinizi guclendirebilirsiniz. Ayrintilar icin adem hocanin sitesinde yeniden guvenli baglanma diye aratabilirsiniz.
10 aylık ikizlerim var aynı odada ama beşiklerinde uyuyorlar.iki tane olunca yanına alıp uyutmak mümkün olmuyor.