oğlum koşmayı seviyor . hızlı hareketli enerji dolu .instegramda oyuncu anneleri takip ediyorum .onlar gibi oğlumu yönlendiremiyorum . oğlumla oynadığım oyunlar oyun hamuru ile şekil yapıyoruz . körebe . saklambaç . birbirimizi kovalıyoruz anne koş diyor o kaçıyor ben kovalıyorum . yada o .müzik açıp oynuyoruz .hayvan resimli kitaplar aldım. onlara cok kısa bakıyor . resim defteri ve boya kalemi aldım . onlarla resim yapıyor . genelde daire çiziyor . bunu da ayrıca merak ediyorum daire çizmesini .ben bunların dışında istiyorum zeka gelişimi için neler yapabilirim . şekilli yapboz aldım . ayni şekilleri buldum mu alıyorsun . o şekilde bitiyor . onu dağıtıyor . oynamak istemiyor .Sukıtırla oynuyoruz . beraber üzerine çıkıp evde geziyoruz . yada onu kovalıyorum. o elinde mendil tutuyor bende alıyorum sukutırla. en çok araba ile oynamayı seviyor .arabasının tekerleğini söküp . takmamızı tamir etmemizi istiyor . araba alma doyumsuzluğu var . her markette araba istiyor . ısrarcı değil . babası ile giderse markete babasına karşı ısrarcı .zeka geliştirici oyunlar neler olabilir . hareketli bir çocuk için .