Merhabalar,
Bebeğim 24. ayını doldurduğunda 2. kez anneliğe merhaba demiş olacagım. Şu an 17.ayımızın içindeyiz. Bebeğimi sütten kesme sürecini nasıl ayarlamalıyım? Adem Hocanın önerdiği yöntem bizim koşullarımızda çok mümkün olamayacak gibi. Zira yenı doğan bir bebeğin sürekli annesi tarafından emzirildiğini gören 24 aylık bir bebeğin kolay kolay bu durumu kabulleneceğini düşünmüyorum.Haliyle çocuk kıskançlığı da devreye girince aşama aşama kesme metodu da ıkıncı bebegım dogduktan sonra zor olacak gibi. Tavsiyeleriniz,tecrübeleriniz nelerdir? Hocamızın bu konuda bir cevabı varsa uygulamaya hazır ve nazırım biiznillah![]()
Bir de yatakları ayırma mevzusunda kafam cok karısık . Bu zamana kadar hep co-sleeping metoduyla birlikte uyuduk. Dogdugu geceden ıtıbarenBenım durumumda olan biri 2 yasını doldurdugunda bebegını aynı odada baska bır yataga yatırıp yenidoğan bebegını koynunda yatırırsa, buyuk olanın bunu kabullenebılecegını yıne dusunmuyorum maalesef. Bilmiyorum ben mi fazla pesimistiğim acaba değerli ebeveynler? Bu hususta hocamızın ve sizlerin tavsiyelerini bekliyorum acilen. Şimdiden öğrenelim bu işin eğrisini doğrusunu ki ona göre ayarlayalım kendimizi inşaallah.
Çocuğa karşı duyarlılığı olan forum efradına çokça sevgiler, hürmetler...