merhaba kütahya da yaşayan anneler buradan birbirimize yardımcı olabiliriz.
Konusu 'Hangi İllerde Yaşıyoruz ?' forumundadır ve yağızınannesi tarafından başlatılmıştır. Şu anda Kütahya da Yaşayan Çocuk Dostu Anneler konusunu okumaktasınız.Konu içeriği kısaca merhaba kütahya da yaşayan anneler buradan birbirimize yardımcı
Bu konu 6681 kez görüntülendi ve 11 yorum aldı ...
merhaba kütahya da yaşayan anneler buradan birbirimize yardımcı olabiliriz.
Merhaba arkadaşlar
Uzun süredir mesaj yazan olmamış. Insallah gören cevap yazan olur.
Yakında Kütahyaya taşınma ihtimalimiz var. Şehir hakkinda ayrıntılı bilgi verebilir misiniz?
Çocuk büyütmek icin uygun mudur?
Nerede oturabiliriz? Uygun siteler muhitler nereleri?
Oğlum 5. sınıf kizim 2. Sınıf olacak kismetse. Cocuk dostu öğretmen ve okul tavsiyeleriniz
Özel okullar hakkinda da bilgi almak istiyorum.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Internette ayrıntılı bilgi bulamiyorum. Cevaplayabilirseniz çok memnun olurum.
Yok mu yardımcı olabilecek kimse?Merhaba arkadaşlar
Uzun süredir mesaj yazan olmamış. Insallah gören cevap yazan olur.
Yakında Kütahyaya taşınma ihtimalimiz var. Şehir hakkinda ayrıntılı bilgi verebilir misiniz?
Çocuk büyütmek icin uygun mudur?
Nerede oturabiliriz? Uygun siteler muhitler nereleri?
Oğlum 5. sınıf kizim 2. Sınıf olacak kismetse. Cocuk dostu öğretmen ve okul tavsiyeleriniz
Özel okullar hakkinda da bilgi almak istiyorum.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Internette ayrıntılı bilgi bulamiyorum. Cevaplayabilirseniz çok memnun olurum.![]()
merhaba kusurabakma yeni gordum msjini yuksek ihtimal Kütahyaya yerlesmissinizdir. ama yine de yardimci olabilecegim seyler varsa sorabilirsiniz.
Tekrar merhaba
Bayramdan sonra Kütahya'ya taşınıyoruz. Çocuklarım için okul arayisindayiz. Oğlum 7. Sınıf kızım 4. Sınıf olacak inşallah.
Çocukları manevî yönden de destekleyen özel okul tavsiye edebilir misiniz?
Boğaziçi şehir Koleji hakkında bilginiz var mı?
Çocuk Dostu öğretmen ve devlet okulu tavsiyelerinizi de öğrenmek isterim.
İnşallah yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır.
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо