Kizim cok fazla konusmuyo daha dogrusu bilmedigi sozcuk yok ama cumle kurmuyo bu ne diye sorsaniz mutlaka bisey diyo o nesneye ama boyle tek tek cumle yok cumle soyle basit cumleler anne karnim acikti su icicem park gidelim sut icmek istiyorum baban nerde diyorum cevap yok ise gitmis deyincede tekrarlamiyo acilir zamanla konusmasa hic konusmaz diyolar ama canim sıkılmaya basladi 🙁 Mesela cisim geldi diyo tuvalete gitmem lazim diyo anne bunu ac anne bunu cikart renkleri ingilizce soluyo turkcesinide biliyo sayi sayiyo ingilizce sarkilari var onlari soluyo oyuncaklariyla cok konusuyo boyle kalip seyleri var gitmemiz lazim acele edelim annem kizar zipliyalim kosalim ben kazandim sen kazandin hadi gorev basina sanki izledigi videolari taklit ediyo boyle tek tek yazinca cok sey soyluyo gibi ama yorum katmiyo anladiniz siz benim ne demek istedigimi hic bisey sormuyo bana Bu ne bu ne sorusu yok ben soruyorum hep aa bu ne annecim bu ne annecim bilmiyosa soluyorum gerek mi duymuyo sormaya bilmiyorum ama biseyler eksik