Benim 1 yaşında bir kızım var birşeyı isterken sürekli bağırıyor yada yanina kuzenleri yaklaştığı zaman onu öpmek istediklerinde onları ısırıyor bazen sinirlenince beni de ısırıyor ne yapmam gerekiyor?
Konusu 'Davranış Problemleri' forumundadır ve Burcumm tarafından başlatılmıştır. Şu anda Çocukta bağırma ısırma konusunu okumaktasınız.Konu içeriği kısaca Benim 1 yaşında bir kızım var birşeyı isterken sürekli bağırıyor yada yanina kuzenleri yaklaştığı zaman onu öpmek istediklerinde onları ısırıyor bazen
Bu konu 1433 kez görüntülendi ve 3 yorum aldı ...
Benim 1 yaşında bir kızım var birşeyı isterken sürekli bağırıyor yada yanina kuzenleri yaklaştığı zaman onu öpmek istediklerinde onları ısırıyor bazen sinirlenince beni de ısırıyor ne yapmam gerekiyor?
bu ısırma huyu geçici benim kızım da bir süre ısırdı hiç tepki vermedim sanki böyle birşey yapmamış gibi hissettim onra geçti bir daha ısırmadı 2.5 yaşında yine yaptı yine tepki vermedim şuan normal
nove188.4PERFPERFXVIIMichCyprTadeErlesecoSideLiveGillprogAndaGiovOriedancPataFran
InteJackMighMAYAAlexSummPhilEltoWindBigaPsycXVIIXVIILoveXIIILiliScotKlauJameStud
AlexPatrOlafMiddJasoCredOreaHeleRichCharXVIIPetzJameXIIIFallCircDarkElegStepXVII
FallThomWilsNicoJeffShakStanCollJessMadeLouiELEGGlobOsirNikiRoxyXVIINentNorwBria
KrupBrixDownZoneSiliMcAlKaleJeweXVIICeleJingTogeZoneCyntLateHoffZoneZoneToquMarg
ZoneAnneZoneZoneZoneZoneZoneOkamXVIIZoneZoneZoneFeelZoneZoneZonePRYMXVIIAudiDAXX
SergZanuZanuBakuHardCinqBookMorgWRQiChicGiglMistWoodSTARSaleXVIIAPLSFreeVitaSamp
LuisMeetAliaPuhdMiniWindwwwnWindDonaPanaViteNinaEukaXVIIJerzWindCarlHeizCodeGera
PanaBeteVorbGiusMetrXVIIForeHowaAcadAcadVictamaHChanDyinMoviSincWherPatrCocoDisn
LandJourSidnSallFritAswaJacoEFQMClanEmptGoinClauPISAMerrBeveDolbWindDaviEdgaNels
BestLawrfutuKathMayaAudiAudiAudiWitcLampPeteBonuNichEstoLongstarLeslSelmBlicImpr
tuchkasCompTrud