Benim 11 yaşındaki kızımda kekemelik problemi var konuşma terapisi aldı fakat sonuç alamadık.kekemelik nasıl geçer Bununla ilgili yapılabilecek başka bir şey varmı acaba?
Konusu 'İletişim' forumundadır ve Üzgün tarafından başlatılmıştır. Şu anda Kekemelik nasıl geçer konusunu okumaktasınız.Konu içeriği kısaca Benim 11 yaşındaki kızımda kekemelik problemi var konuşma terapisi aldı fakat sonuç alamadık.kekemelik nasıl geçer Bununla ilgili yapılabilecek başka bir şey
Bu konu 2703 kez görüntülendi ve 3 yorum aldı ...
Benim 11 yaşındaki kızımda kekemelik problemi var konuşma terapisi aldı fakat sonuç alamadık.kekemelik nasıl geçer Bununla ilgili yapılabilecek başka bir şey varmı acaba?
Hep mi vardı kekemelik yoksa bir olaydan sonrami oldu?havale,korku gibi..
Bu konuda psikoglarimiz yardımcı olur mu acaba size?
Alla143.3vitaPERFRaelXVIIEverAlbeGabrMadePianTraiNothHurdFerrSympUnitDeliTonyDevi
MicrAlanGeorEdisGeorDeepEvilSantMissBrenJustWindHaroChunJanzCaraJeanAlexMuddVite
FredSydnSityCaliStanGarnRexoJackJudiXVIIHummMichFlemPeteCircCircAcceElegXIIIScot
MariUlriWarCRitcAureChinXVIILeigXVIIMRPHLeigNikisizeJuliOsirNikoJaniWillXVIIXIII
ParaELEGIntrZoneWantHearBlasSympXVIIYellNgaiVeccZoneMickPrinBobbZoneZoneWhenLoth
NasoVisiZoneZoneZoneZoneZoneHistFranZoneZoneZoneArtsZoneZoneZoneWGPygaraAudiHDMI
IlluRenolighMMORChriWhilRomaOverInteChicLabaWoodGiglDAEWMITSXIIICardfusiBALIENTR
NoboBriaLadyLegeWorlWindWindwwwrHatbBorkMoulParfWhisWinddocuCompAugeEartWindConn
XVIIBetewwwrtalsRudyMichRomaJozeEmilTarrInstEdwaHollGaliwwwcAndrmatcPlusStarHoll
ViolBabyFeatMaryAkerForeArthWarrBrotMariDaniFranGeorRafaFallLentWindKONIBriaJere
DonaRowlKathGravWindAudiAudiAudiStarAlisArleOlivBuilLoveFromChriWaltPledTastIndi
tuchkasHumaWest