Merhabalar.....benim kızım 7 yaşında babası bebekten vefat etti 7 yıldır beraber yatıyorum yatağının ayırmam gerekiyor mu???bu arada ayrı oda açma imkanım yok.
Konusu 'Yataktan/Odadan Ayırma' forumundadır ve Ayyuzlum tarafından başlatılmıştır. Şu anda Eşim vefat etti, kızımla birlikte yatıyoruz konusunu okumaktasınız.Konu içeriği kısaca Merhabalar.....benim kızım 7 yaşında babası bebekten vefat etti 7 yıldır beraber yatıyorum yatağının ayırmam gerekiyor mu???bu arada ayrı oda açma imkanım
Bu konu 3316 kez görüntülendi ve 2 yorum aldı ...
Merhabalar.....benim kızım 7 yaşında babası bebekten vefat etti 7 yıldır beraber yatıyorum yatağının ayırmam gerekiyor mu???bu arada ayrı oda açma imkanım yok.
Merhaba,
Kızınızla birlikte yatmak muhtemel size de iyi geliyordur... yalınızlığınızı paylaşıyorsunuzdur... Ancak çocuğunuzun gelişimi açısından baktığımızda 7 yaşında hala annesi ile birlikte yatıyor olması, onun kişiliğinin gelişmesini aksatır... çocuğunuz kendi gibi olmak yerine, çocuk sevdiği annesi gibi olurken, kendilik bozukluğuna düşer de ne siz ne de o farkına bile varamazsınız...
Vakit geçirmeden yatağınızı (ayrı bir oda olmasa ada aynı odada ayrı yataklarda) ayırmanızı tavsiye ederim.
Sevgilerimle,
Adem Güneş
Teşekkürler hocam dikkate alacağım...sevgiler saygılar kolaygelsin