Merhabalar 4 yasinda oğlum var.. kreşe başlayan çocuğa nasıl davranılmalıdır Bugun ilk gun yeni basladik yarim gun yolluyorum. Kreste yalniz kalmak istemiyor. Ben bekleme salonunda oturunca siniftan kaçip yanima geliyor. Öğretmeni sinifa götürünce siniftaki eşyaları atip ogretmenine vurmaya basliyo. Ben sinifa yanina gelince bi köşede oturuyorum benle ilgilenmiyo etkinlik yapiyo arkadaşlarıyla oynuyor.yani sadece sinifta var olmam sembolik olarak yetiyo ona. Sizce alisma suresi ne yapmaliyim ilk hafta sinifa ve arkadaşlarına alismasi için sinifta beklemeli miyim? Bu bizim ikinci kresimiz çünkü iki hafta önce bir hafta başka bir krese gittik ayni durumları yasadik hircinlik ve saldirganliktan sonra öğretmeni cephe aldi sevmedi oğlumu onyargili davrandi, tabi sonuç oğlum hissetti ve orayi istemedi..ikinci gün öğretmenine seni sevmiyorum dedi...simdi bu yeni bi kreş ve sorun ayni.. Çünkü ben olmayinca ne sinifta duruyor nede hircinlik ve ofkeleri bitiyor iyice agresiflesiyor. Arkadaşlarıyla ve öğretmeniyle bağ kurana kadar oturmali miyim? Siz de deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim teşekkürler...