Merhaba öncelikle böyle güzel bir site şansını bize sunduğunuz için sonsuz teşekkürler.26 aylık kızım var.10 aylıkken işe başladım.İşe başlamak durumunda olmak beni çok yıprattı.kızımda reflü vardı 6 ay emzirebildim .Çok rahat bir lohusa döneni geçirmedim.6 ay kustuğu için de çok üzüldüm gelişimi geri kalıcak diye.Şimdi olsa çok daha rahat olurdum.Benimle uyudu ,bol bol kucağıma aldım ihtiyaçlarını zamanında karşıladım.Fakat 24 ayı komple yanımda yatmadı.Uyutup kendi beşiğine koyduğum zamanlar da çok fazla.Fakat beşiği benim yatağımla bitişik ve arada korkuluk yok .Daha küçükken her uyandığında sevgiyle aldım.Sonraları uyandığında beni görüyor (bitişiğiz resmen)uyumaya devam ediyor.Dikkatimi çeken 24 aylığa kadar benimle uyuyor beşiğine koyuyordum şimdi uyumaya gittiğimizde direk kendi beşiğine gidiyor.Keyfimiz yerimde gülüyoruz keyifliyiz ama yanıma gel benim yatağımda birlikte yatalım diyorum çok nadir geliyor.Güvenli bağlanmayı mı başardık yoksa sorun mu var bilemedim.Birde kızım battaniyesine düşkün uyurken onu istiyor.Gerçi artık eskisi kadar düşkün değil ama ihtiyaç duyuyor hala.Hocama yayında soru sormuştum güvenli bağlanma kitabını tavsiye etmişti aldım okudum hemen.Sizce daha bilinçli olduğum bu dönemde yeniden denemeliyim güvenli bağlanmayı.Şimdiden teşekkür ederim