Arkadaşlar bunu kendim için sormuyorum ama genel itibari ile soruyorum içinizden vardır çocuğunuzla sinemaya giden acaba kaç yaşında gittiniz ? Sinemaya bebekler götürülmeli mi bebeklere sinemanın zararları nelerdir ?
Konusu 'Teknoloji Bağımlılığı' forumundadır ve Betül tarafından başlatılmıştır. Şu anda Bebeklerle sinemaya gidilir mi ? konusunu okumaktasınız.Konu içeriği kısaca Arkadaşlar bunu kendim için sormuyorum ama genel itibari ile soruyorum içinizden vardır çocuğunuzla sinemaya giden acaba kaç yaşında gittiniz ? Sinemaya
Bu konu 7737 kez görüntülendi ve 4 yorum aldı ...
Arkadaşlar bunu kendim için sormuyorum ama genel itibari ile soruyorum içinizden vardır çocuğunuzla sinemaya giden acaba kaç yaşında gittiniz ? Sinemaya bebekler götürülmeli mi bebeklere sinemanın zararları nelerdir ?
Sinamada ses sistemi cok baslı ve yuksek oldugu icin bebegin korkmasina sebep olabilir. Ustelik karanlik bi ortam. Sinema keyfi icin biraz beklemek veya bi sure evde izleme imkanlarini kullanmak en guzeli.
Bencede bebeklerle sinemaya gidilmez bence hiç gerek yok ayrıca siz olsanız kaç yaşında goturebilirdiniz
merhaba ben fransada oturuyorum 1. cocugum 10 yasinda 2. ise 21-22 aylik idi 3 yasini tam doldurmadigi icin almadilar. nalan erdoğmuş hanimin dedigi gibi ses efektleri yüksek oldugu icin 3 yaş altindaki çocuklarda zararli oldugunu söylediler
Qatar'da yaşıyorum. Ilk çocuğum 8 yaşında, onu götürmek için ikinci çocuğum 4 aylıkken 5 aylıkken ve 12 aylıkken gittim. Burada sinemalar o kadar sıkı değil. Rahatlıkla girdim ve bebek hiç rahatsızlık duymadı. Ilk ikisinde uyudu. Sonuncusunda büyüdüğü için sadece ilk yarıda uyudu. Ikinci yarıda da ara ara dışarı çıktım. Büyük çocuğumla öncesinde anlaştık çıkmam gerekirse dışardan bekleyeceğim yeri gösterdim. Ve çıkışta oradan buluştuk.
Ama sanırım bir daha gitmek için 4 - 4.5 yaşına kadar beklerim diye düşünüyorum