Lütfen yardım edin genislemek istiyorum.çocuk larima bagirmamak onlarla oynayabilmek ve rahatlamak istiyorum yapmayacağım dediğim şeyleri tekrarlamak istemiyorum...
Konusu 'Videolar' forumundadır ve Sirac_melik tarafından başlatılmıştır. Şu anda Genislemek istiyoruuum konusunu okumaktasınız.Konu içeriği kısaca Lütfen yardım edin genislemek istiyorum.çocuk larima bagirmamak onlarla oynayabilmek ve rahatlamak istiyorum yapmayacağım dediğim şeyleri tekrarlamak
Bu konu 1684 kez görüntülendi ve 6 yorum aldı ...
Lütfen yardım edin genislemek istiyorum.çocuk larima bagirmamak onlarla oynayabilmek ve rahatlamak istiyorum yapmayacağım dediğim şeyleri tekrarlamak istemiyorum...
Kendinizi duymak için biraz tenhalaşabilirsiniz, yani size kötü gelen insanlardan ve hatta daha önemlisi iyi geldiğini düşündüklerinizden de bilinçli olarak bir süre uzak durunca kendinizi duymaya başlayacaksınızz. Sizi asıl neler sinirlendiriyor neler gerçekten iyi geliyor hisleriniz neler bunlar nereden hangi hatıranızdan geldi şeklinde sizi bir düşünme aşamasına sokup kendi gerçeğinizi kabullenmeye götürebilir. Yani adem hocamızın yalıtım dediği süreçten bahsediyorum. Ben yeni çıktım yalıtımdan tecrübemi paylaştım göz atmak isterseniz. Rabbim hepimize gönül genişliği ferahlığı versin oranın baş tacı caanım çocuklarımıza geniiş yerler açılsın inşallah..
Inşallah olacaktır bu isteğiniz.. Ben de çok daralmiştım sürekli huzursuzdur ve ne yaparsam yapayım bir türlü genisleyemiyordum.Devamli hocamizi dinliyordum,yazdıklarını okuyordum bunlar beni çok rahatlatiyordu ama uzaklaştığını anda gene eski haline dönüyordum.Benim kırılma noktam hocamızın yazdigi"Annelik Sanati"adlı kitabı okumam oldu.Ağlaya ağlaya okudum kitabı ve bana daha doğrusu benim içine bir huzur geldi bu kitaptan sonra,sanki üzerinde ki birikmiş tüm yükleri asıl sahiplerine teslim etmek gibi,içinde kanayan yaraları onarmak gibi bişey,oğluma ilk kez bu kadar içten olduğu gibi bakmak,kendimi hafifletmiş hissetmek ve daha neler neler...Benim genişleme yolum bu şekilde oluştu yazmak istedim belki işinize yarar niyetiyle..
Beni dinlemedigi zamanlarda inatlastiklarinda yani çok çabuk sinirlenebiliyorum
Adem hocanın kitaplarını okumak telegram takip etmek YouTube videolarını izlemek çok faydalı oluyor bunları yoğun bir şekilde yapmak İnanın kapı aralıyor. Birde sizin gibi kaygıları olan arkadaşlar bulup onlarla bir araya gelmek bilgi alışverişinde bulunmak birbirini olumlu duygulara nice etmek İnanın terapi etkisi yapıyor. Olumsuz duygu veren olaylardan kişilerden uzaklaşmak çok önemli. Hocamızın dediği gibi kaşıkla olumlu duygu yüklüyorsunuz kepçeyle olumsuz duygular bunları götürüyor.
Merhabalr onarim surecine gitmek istiyorum bazi konularda yardima ihtiyacim var yardim eder misiniz