İlk doğum sezeryan İkinci doğum normal mümkün olur mu ? böyle bir forum sitesi bulunması ve ihtiyacımız olan sorulara cevaplar verilmesi farkındalığın artması için yardımcı olanlardan teşekkürlerimi iletiyorum , benim sorum da aynı sayılabilir ama bilenleriniz lütfen bana bu konuda detaylı bilgi verebilirse çok sevinirim. ilk doğum sezeryan oluyor birçok kişinin ülkemizde sanki bir neslin kökü kurutulmak fazla çocuk yapmasınlar bilmiyorum aklıma birçok ve benzeri durumlar geliyor kürtaj çok olması hamile önleyici hapların çok satılması say say bitmiyor bunlar galiba bir milletin çoğalmasını engellemek sanırsam.Bunlardan biride doktorların sürekli çoğunluğu kendini riske atmayarak sezeryan doğuma yönelmesi sezeryan doğam sağlık açısından hem anne hemde çocuk için uygun değil diye biliyorum, sezeryan olan genelde çocuklar bir çok hastalığa kolay yakalandığını duydum sizce bu oran ne durumda ? eşim ilk doğumu sezeryan 2. doğumu normal doğum olmasını çok arzu ediyoruz neler yapabiliriz bu şekilde sezeryan değil normal doğum yaptırmak için ne yapalıyım ne yapabiliriz.