Merhaba bu sorun birçok kişide vardır Komşunun çocuğu vardır ufak bir anlaşmazlık olur aralarında kavga olur sıkıntı olur komşu çocuğu ile 3 yaş bizimkisi kızım komşumuzun 30 aylık oğlan bazen ister istemez çocuk işte oluyor bu durum bu hadiseyi biraz önce yaşadığım için hemen yazmak istedim baktım kızım ağlıyor balkondan içini çeke çeke sonra yukarıdan komşumun baktığını gördüm hiç bir yapmadan kızım gel hadi eve dedim komşumuzla çok fazla samimiyet yok eskisi gibi daha önce iyidik şimdi selamlaşıyoruz sadece resmiyet var dargınlık falan yok Kızım gel dedim içini çekerek ağlıor üzülüyorum böyle canı yanar ya öyle oldum ama çocuk işte ne yaparsın sonra komşumun çocuğu çıktı geldi bende vurdum dedi anlattı kendi diliyle işte annesi yukarıdan özürdile bakalım vurulmaz falan fılan dedi işte bende indim aşağı Kızımız kim vurarsa vursun karşılık vermez bizler kızım vurulmaz onlarında canı var vurma bak hani sana vursalar canın acır gibi derken bilmem fıtrat gereği belkide vurmuyor öyle bekliyor.
Siz böyle durumda ne yapardınız ne yaptınız ? Allah korusun düşünsenize çocuk yüzünden ama baktım az dudağı yarılmış azcık kanamış gibi yarılmış çok büyük ifade oldu anlayın işte çizik yemiş söyliyeyim böyle demek daha uygun sanırım.
Komşumuz adem güneşi bilen duyarlı bir anne hassas bir anne ama bazen çocuklar dışarda yalnız kaldımı böyle durumlarla karşılaşıyoruz. olay bu ne yapmak lazım