Merhaba Adem Bey ve anne&babalar. .. 2,5 Yaşında oğlum tuvaletini söylemiyor ne yapmalıyım ?
Oğlum 2.5 yaşında 2 ay önce kendisinin de isteği dahilinde bezi bıraktı.1 haftadır kilodu sürekli ıslak tuvaleti geldiğinde söylemiyor 10 seferde belki 1 kere söylüyor...4.5 aylık hamileyim onunla paylaşıyorum ama bunun etken olduğunu sanmıyorum çünkü henüz ilgi bölünmesi olmuş değil neticede..ben sürekli tuvalete götürmek zorunda kalıyorum...kendi söylemesini bekliyorum bu sefer yine kaçırıyo..kaçırmış olduğunu görüp tuvaletin geldi mi hadi gidelim dediğim zaman da yok gelmiyo yapmiicaaamm diyoilla ben oturtacağım. ....
Bir de bana vurması... istediği herşeyi yapan bir anne değilim ,yapmak isterim ama her zaman her isteği her ortama uymayacaktır...bunu öğrenmeli diye düşünüyorum...ve istemediği gibi olunca tokatlar yiyorum..Babası işe giderken çok ağlıyo ,yoğunçalıştığı için çok özlüyo ama yine ben kapıda tokatlar yiyorum 2.5luk adamcıktan... eşimle asla şiddete dair bir görüntü çizmiyoruz. .şakalaşıyosak ona da sataşıyoruz, ortamı idrak etmesi içn. ...netice olarak deneyimli önerilere ve uzman önerisine başvurmak geldi aklıma ..Yorumlarınızı merakla bekliyorum![]()