7 yaşında kızımın okulda çok sessiz çekingen olduğu söyleniyor. Zaman zaman evde öfke nöbetleri geçiriyor. 2 yaşında iken kardeşi doğduğundan beri böyle. Eskiden geceleri uyanır bağıra bağıra ağlardı hergece. Şimdi daha iyi. Geceleri uyanmıyor. Bu gün okul çıkışı ailece yemeğe gittik ailece. Önce kardeşinin ekmeğini parçaladı. Sonra suyunu nasıl içmesi gerektiğini emretmeye çalıştı. Bize karşı da patron vari davranışlar içine girdi. Tuvalete götürdüm elini yıkaması için çok sinirliiyim dedi bağırdı bana meydan okur gibi bağırdı. Dondukten sonra sandalyesini durmadan çekip itmeye başladı yeterince yaklaşamıor sandalye diye bağırmaya başladı. Gürültü yapmaması için uyardık yemeğini yemesini söyledik. sandalyeyi itip çekmeye bağırmaya devam etti. Ben kardeşini alıp alt kata gittim. Babası ile kaldı biz alt kattan sürekli limonumu ver diye bağırdığını duyuyoruz. babası sakinleşince vereceğim diyor bizimki milyon defa limonumu ver diye bağırıyor. Sonra yukarı çıktık. Sen bu davranışı kendine yakıştırıyormusun dedim. Nanananana nananaa gibi şeyler söyledi. sonra yemeği bitince gelip beni gıdıkladı. Eve gidince gayet normal davranışlar içine girdi. Kardeşini kıskandığı için mi yapıyor böyle nasıl davranmalıyım bilemiyorum. Çaresiz hissediyorum ve bende öfkeleniyorum böyle yaptığında. Bu konudaki varsa tecrübelerinizi dinlemek isterim