Selamlar.sevgili anneler ben bazen ofke duygumu yonetmekte cok zorlaniyorum.biz sovyet rejiminde yetismis Anne babalarin elinde maddi,psikolojik siddet gorerek,kucuk dusurulerek buyutulduk.cocuklukta icinizde yaranmis olan canavar simdi Anne oldugum zaman cocugum sinir edecek bi hareket yaptigi zaman aniden hortlayi veriyor.kendimi surekli motive etmeye calisiyorum.kizma sabr et bunlar Allahin emaneti sana yarin ahitetde hesabini veremezsin diyorum.pisman oluyorum agliyorum hatta tevbe ediyorum ama bi sure sonra tekrar ayni seyleri yasiyorum.en son pedagoji okulu 8 de Adem hocanin dedigi cocugunuza siddet uygularsaniz onu gelecekte tacize ugramasina sebep olursunuz cumlesiyle ikna,motive etmege calisiyorum.Adem hocaya online terapi icin mail atdim henuz cevap gelmedi.sizlerin uyguladigi bi yontem varsa lutfen paylasin cok yardimci olmus olursunuz.cocuklarimi mahremiyyet duygusu cok iyi gelismis,duygularini kontrol ede bilen,ferasetli,basiretli bireyler olarak yetistirmek istiyorum.simdiden tecrubesini,yontemini paylasan herkese sonsuz tesekkurler