İstanbul Anadolu yakasinda oturan çocuk dostu aileler var mı ?
Konusu 'Hangi İllerde Yaşıyoruz ?' forumundadır ve Beyazyunus tarafından başlatılmıştır. Şu anda İstanbul ( Anadolu Yakası) çocuk dostları 🌹 konusunu okumaktasınız.Konu içeriği kısaca İstanbul Anadolu yakasinda oturan çocuk dostu aileler var mı
Bu konu 28778 kez görüntülendi ve 115 yorum aldı ...
İstanbul Anadolu yakasinda oturan çocuk dostu aileler var mı ?
Biz istanbul anadolu yakasındayız, türkiyenin yarısı istanbulda yasıyor ve istanbul da cocuk dostu güzel anadolumuzda olduğundan daha az ne yazık ki
Çocukları seviyoruz, cocuk dostuyuz inşaalah, Anadolu yakasında yasayan kardeşlerin bir organizasyonu bir etkinliği olursa seve seve iştirak ederiz
Saygılar
MerhabaBiz istanbul anadolu yakasındayız, türkiyenin yarısı istanbulda yasıyor ve istanbul da cocuk dostu güzel anadolumuzda olduğundan daha az ne yazık ki
Çocukları seviyoruz, cocuk dostuyuz inşaalah, Anadolu yakasında yasayan kardeşlerin bir organizasyonu bir etkinliği olursa seve seve iştirak ederiz
Saygılar
Gordugunuz gibi sadece siz cevap verdiniz. Iyiki de verdiniz. Ben de bu burukluğu yaşıyorum istanbulda. Ben suan uğur mumcuda oturuyorum 15 gün sonra pendik bolgesine tasınıyorum. Siz be taraftasıniz.
Sevgiler
Ben ümraniyedeyim, aslında taze anne adayıyım, 1hafta içinde anne olacagım inşaalahama cocuk dostu olmak için anne olmaya gerek olmadıgını hepimiz biliyoruz
![]()
o kadar endişeli ve tedirginim ki... nasıl bir dünyaya cocuk getireceğiz, onu ebeveynlerimizin bizi yetiştirdiği gibi değil, fıtrat ve mizacını bozmadan yetiştirebilecek, onun sadece bedenini değil ruhunu da büyütebilecek, çocukluk ruhuna dokunabilecek miyiz...cok endişelerim var... Derdimi nasıl anlatsam, onu kendi ailemden bile korumam gerektiğini, cünkü cocuklugu mahvedilerek büyütüldüğümü, bir anne ve babayla anne babasız büyüdüğümü ancak ben gibi olanlar bilir... Allah hepimize bu mukaddes yolda güç versin...Işin başındayım ama hala sorumluluk ve yükün ağırlıgını düşündükce aglıyorum..
Merhaba. Bende istanbul umraniyedeyim. Sizlerin var oldugunu bilmek cok guzel. Insallah daha cok kisiye ulasiriz![]()
Merhaba bende İstanbul Maltepe'de oturuyorum.
Tüm çocuk dostlarına selam olsun 🖐🏻
Neyse ki ben yokken biraz hareketlenme olmuş. Sevgili sumeyye arkadasimiza ozel mesaj atarken iletisim bilgierimi yazmam sebebi ile engellendim bu bolumun ayni cizgide evlatlarini buyutmeye cabalayan cevreden de cok destek goremeyen ailelerin bulusmasi icin vesile olabilecegine inanmistim. Ama bu ilk tepki beni üzdü acikcasi. Ben Anadolu yakasinda boyle dusunceye sahip annelerle yada ailelerle gorusup fikir alisverisi yapmayi isterim. Isteyenler olursa da organizasyon yapabiliriz. Iletisim no vermek yasak oldugundan yakamiza kirmizi gül filan takariz belki nostaljik olur
bende maltepede oturuyorum uc tane cocugum var bende sizlerle tanismak isterim
Bende kartaldayim arkadaşlar yaş grupları nasıl çocukların 3 yaş döneminde olan var mı benim oğlum 3 5 yaşında