Merhaba sevgili anneler,
Içimde minik bir hüzünle bu konuyu acıyorum.
Besbucuk yaşında oğlumla yataklarimizi hala ayiramadik.
Bir kaç denememiz oldu ancak başarısız sonuçlandı.ayrı kanepeler de yatak hazırladım.karşılıklı ağladık ana oğul
Sebebini biliyorum aslında.hani olurya kilit bir kelime , bir cümle olurda yataklarimizi ayirabiliriz sağlıklı bir şekilde.
Daha öncede bahsettiğim gibi onbir aylık iken çalışmaya başladım.ancak oğlumdan önce bir kızım düşük yaptığım için hamileliğimin tek stresi tekrar kaybetmekti.ve bu korku doğduğu anda da devam etti.heran kaybetme korkum var.kendim konusunda fazlaca zayıfım.ancak söz konusu yavrum olunca bambaşka bir ben çıkıyor ortaya.en ince detayına kadar ilgileniyorum.bedensel değil ruhen doymasi, gülmeyi mutlu olmayı herseyden önce sevmeyi bilsin yaşasın istedim.sevdim hemde çok.ailem uzakta.esimlede problem yaşayınca kaybetme korkusu+evladima sarilmada eklenince bağımız bağımlılık oldu sanki.koskocaman değil bana göre dünya.minik eller boncuk boncuk bakan üzüm gözler benim sekerparem nurtanem yavrum.bütün hayat orda.
Oğluma gelince.kendini çok iyi ifade edebilen, sevgi pıtırcığı kavga etmeyi bilmeyen edenide uyarmaya çalışan, doğru yanlış ayrımını az çok yapabilen bir çocuk.biz birbirimize çok iyi geliyoruz. Ben işten oğlum okuldan geldiğinde sevgi yumağı oluyoruz resmen.ellerini öpüyorum oda benim elimi öpüyor.sarılıyorum kokluyorum oda bana sarılıyor simsiki .ikimiz yeri geliyor çocuklar gibi oyunlar oynuyoruz.yeri geliyor birlikte çay partisi eşliğinde sohbet ediyoruz.bigun ben ona kitap okuyorum ertesi gün o bana resimlerle yorumluyor kitap okuyor.
Hayatımızda diğer insanlar da var.babamız babaanne anane dede teyze amca vs. Babamız anne ile aşırı bağlı.oyleki evden çok anneyle beraber.bu konuyu detaylandirmak istemiyorum.eşimi suçlamıyorum çünkü o böyle yetişmiş.değiştirmekten çok yardım etmek istiyorum ancak bize karşı yaptıklarımız ona çok saçma geliyor.hatta delilik bile sayılıyor onun gözünde .bazen çekiyoruz kendimize ozaman süper oluyor.ancak çok uzun sürmüyor .babasını kaybettikten sonra daha da değişti.fazlaca gel git yaşıyor içinde.şuanda oğlumu bütün insanlardan gelebilecek olumsuzlukları anlatmaya çalışıyorum.babası kizabiliyor cezasida ödülü de var.kızdığında odaya geçip ağlıyor.yanına gidip sarılıyorum.annecim baban açıkmış hani bazen insanlar karnı acıkınca sinirlenebiliyor diyorum.gözler ıslak ıslak geliyor odaya babamız surat asik buseferde babamızı ikna etmeye çalışıyorum.bağırmadan kızmadan anlatmalisin diye.senden mi öğreneceğim diyip kapatıyor konuyu.teyzemiz arkadasimizdir bizim.acil yardım hattimizdirbigun oğlum arar bana anlatamadiklarini teyzesine anlatır.ertesi gün ben arar anlatırım kardeşime.en büyük destekcimiz teyzemizdir zaten.yaptığım birçok yanlışa engel olanda canım kardeşimdir.
Sekerparem çok hassastır.biri karşısında ağlasa oturur ağlar neden aldığı önemli değil.benim ona karşı en ufak bir suratsizligim incitir.sorgulamaya başlar.benim yanımda sinir kısıtlama yoktur.baba ve babaannemiz de tam tersi.bebekliginde yaptığım hicbiseyden pişman değilim.hepsinin güzelliklerini zaman içinde görüyorum.Rabbime şükürler olsun.
Çok uzadı hakkınızı helal edin.siz sormadan bazı şeyleri yazmak istedim.artık yataklarimizi ayirmamiz gerek ama nasıl![]()