Merhaba;
Nerden baslamam gerekiyor bilmiyorum en iyi en bastan kısa kısa anlatmak .
4.5 yıllık evliyim, eşimle 4.5 yıllık görüştükten sonra evlendik. Aynı şirkette çalıştık o günler aklıma gelince kalbimde hala kelebekler ucusuyor. Öyle aşık olmuştum ki ayakların yere basmiyor, arkadaşlarım mesaj okurken bile gözlerimin parladığını söylüyorlardı.
Aslında geriye donup baktığımda sürekli beni değiştirmeye çalıştığını goruyorim. Onun arkadaslarinin yanina giderken (hepsi evliydi) gülümse, öyle oturma böyle konuşma gibi telkinlerde bulunurdu. Ben cıvıl cıvıl dım gülmeyi sohbeti sevdiğim adama saka yapmaya bayilirdim. Zaten oturmayı kalkmayi nerede ne söylemem gerektiğini bilen biriyim samimi ama dozunu aşmayan biriyim.
İsteme oldu. Nisanimiz olacak eee tabiki bohcalarda hazırlanacak gorumcem aradı gayet samimi ve içten canım bizim ne getirmeniz lazim allah aşkına soyle dedi. Olmaz öyle şey ben birşey söylemem dediysemde ikna etti beni onlarin ailede ilk nisan bizimki olacakti. Bilmiyoruz dedi. Ben sadece evde olan neyse kendinizi zora sokmadan birşeyler hazırlayın erkek evinden bohça bir kere gelir bizde düğünde birşey konmaz dedim. Onlarda o heyecanla ne var ne yok hepsini dağıtmışlar konuda goturelim bunu da koyalim. Telefon çaldı eşim yani müstakbel nisanlim sert bir ses tonuyla sen ne istedin her yeri dağıtmışlar o eşyalar arabayla uç seferde anca gelir. Evlerimizin arasi 30 kmarabada otomobil kamyon falan değil yanlış anlasilmasin. Ben şok ne diyorsun sen ben kimseden birşey istemedim kuyumcu da birşey istemeyen insan uç parca havlunun dantelin peşine mi düşecek ne demek 3 arabada ancak gelir. Senin şanın şerefine kapat telefonu lütfen yoksa is kotu yere gidecek dediğim an ne yaptığının farkına vardı ama yüreğim daglandi bir kere hatirlayinca bile içim aciyor.
Neyse evlendik evin içinde yurumem (ayaklarimi yere sert basiyormusum ses cikiyormus) yada şöyle anlatayım kısaca ne saka ne sohbet herşeyin sorun oldu kayinvalideme gittiğimizde gözleriyle hükmetmeye çalışırdı. Anneme gitsek gözüyle işaret ederdi kalkalim diye. Sakindir eşim kotu biri asla değil öyle görüşmüş babsindan atasından ama hic yeni evliymis gibi olamadık biz yemek yer televizyonun karşında uyuklamaya baslar beraberinde yavaş yavaş tvnin sesi de kisilirdi. Ben kalabalık ailede büyüdüm abimlerle altlı üstlü kalabalık kocaman bir ailem vardı saka sohbet gir gir ne ararsan var.
Kuzum doğdu nesem, gozbebegim,canımın içi o doğduktan sonra eşime karşı tahammül sinirlarim kayboldu herşeyi içinde yasayan ben gitti cata çat cevap veren biri geldi yerine zor bir hamilelik ve lohusalik donemi geçirdim. Esim çocuk konusunda yardimciydi sağolsun zaten fevri yada sinirli biri değil. Kuzum küçücük ben çok seviyorum bebeğimi dediğimde herkes çok seviyor annemde çok seviyor dediğinde olurdum sanki neden kiyaslarki bir annenin sevgisini. Bunlar kısaca örnekler defalarca konuştum anlatmaya çalıştım ağladım bağırdım ama Anlatamadım ya ben Anlatamadım ya o anlamak istemedi. Her ise yardim istediğinde el uzatır. Son bir ornek gecen aksam oglumla ilgili komik birşey anlaticsm elinde telefon dinliyorum diyor ben konuşuyorum o başka birseye bakıyor kestim sözü ne yapıyorsun dedim telefonu gösterdi o ne dedim facebookta bir yazı okuyorum ne hissedersiniz nasil dinlemek bu dedim ben sana boyle mi davraniyorum dedim ama yine kayıp gitti içimden birşeyler ciddiye alınmamak önemsenmemektedir zormusherşey içimde birikmiş birikmiş en ufak şeyde bile nefes alamıyor ona saldırı yorum sözle defol git artik diye çok agir cümleler bile kuruyorum gerçekten gitmesini istiyormuyum bunu da bilmiyorum. Çok sevdiğim için mi canımın açımasına bu kadar izin verdim konuda bilmiyorum.
İyi yetiştirmekle yükümlü olduğum yavrum var iyiki var elimden geldiğince herşeyin en doğrusunu vermeye calisiyorum.