Merhabalar kizim 2 bucuk yasinda tuvalet egitimine basladik. 4 yasina girecek hala tam anlamiyla kazanamadi ben inanilmaz yorgunum bu durum benide inanilmaz zorluyor gece cisini hic cozemedik kuru kalktigi cok nadirdir gece 3 kezde kaldirsam, 4 kezde kaldirsam yapiyor gecen kis bagladim altini geceleri yaz basi actik tekrar ama bi degisiklik olmadi isemisse kaldiriyorum .ustunu cikarip cisini yapalim diyorum bazen yapiyor bazen yapmiyor hic bisey soylemeden giydirip yatiriyorum gunduz soyluyor cisini cok nadir kacirir fakat kaka konusunda 6 -7 aydirda kakasi geldiginde yere oturup resmen gozumuzun onunde kasiyor ve kakasini tutmaya calisiyor eliyle disardan pantolonuna bastiriyor birazini donuna yapmadan asla tuvaletim geldi demiyor bazen bagiriyorum sonra cok pisman oluyorum aglayinca ama inanin cok yoruldum ve yiprandim sinirlerim cok bozuk agliyorum zamam zaman lutfen yardimci olun tam anlamiyla konusmuyorda kelimeler var ama cumleler cok az anne su, anne aciktim, anne pilav sarki soyluyor ogrendigi cocuk sarkilarini, hayali arkadaslari var onlarla konusuyor hadi gidelim,oyniyalim sunu al bunu ver sordugum her nesneyi biliyor ne oldugunu sma cumle kurmuyor uzun uzun abisinden bisey istiyo bazen abimiz 5.5 yasinda ondada boyle sorunlar yasamadik mesela abi sunu vercek git dedigimde hemen onu buluyor konusma sorunu tuvalet sorunu bir arada olunca neyle basedecegimi bilemiyorum lutfen yardimci olun