evet 4 aylık kızım yüzüstü uyuyor doğduğundan beri gece derin uykuya geçtikten sonra sırt üstü çevirsem bile hemen uyanıyor bunun bir zararı olur mu
Konusu 'Uyku Problemi' forumundadır ve burcununbebişleri tarafından başlatılmıştır. Şu anda bebeğim yüzüstü uyuyor konusunu okumaktasınız.Konu içeriği kısaca evet 4 aylık kızım yüzüstü uyuyor doğduğundan beri gece derin uykuya geçtikten sonra sırt üstü çevirsem bile hemen uyanıyor bunun bir zararı olur
Bu konu 5061 kez görüntülendi ve 11 yorum aldı ...
evet 4 aylık kızım yüzüstü uyuyor doğduğundan beri gece derin uykuya geçtikten sonra sırt üstü çevirsem bile hemen uyanıyor bunun bir zararı olur mu
@burcununbebişleri bende bunu merak ediyorum, bebeklerin çocukların yüzüstü yatmasında sıkıntı var mı olumsuz ?
ani bebek ölümleri olduğu konusunda yazılar okudum bu beni endişelendirdi fakat bebeğin yattığı yerin sert ve çarşafının gergin olması halinde bi sıkıntı olmadığınıda okudum ayrıca dini açıdan ve sağlık yönünden bu yatış şeklinin yanlış olduğunu biliyorum inşallah bu konu hakkında bilgisi olan biri yardımcı olur
Evet @burcununbebişleri geçen bir konu okumuştum şöyle yazıyordu tam bilemedim çocuğunun ayakları içe basık bir konusu vardı 2 . mesaj konudaki beni düşündürdü Dinen ve sağlık uygun değilmiş ama bir çok çocuk böyle uyuyor ne yapmalı ? Uzman arkadaşlar cevaplasın
http://www.pedagojiokulu.com/showthr...ight=d%F6n%FCk
benim kızım da yüz üstü yatıyor. 6 aylık.ama bir bebeğin yatış şekline yön vermek mümkün değil ki. nasıl rahat ediyorsa öyle yatmalı bence şu an.
gazı öyle çok aşırı olmadı artık 4 aylık geçti gitti oda biraz erken doğdu kızım aslında hep uyuyordu yeni doğduğunda bende nedendir bilmem o şekilde yatırdım seviyo diye alıştı hala da öyle devam ediyor bide yastıkla yan yatırmayı deneyeyi size bildiririm sonucu buradanYatagin kenarina bir yastik koyup ondan destek alarak yan yatirabilirsiniz. Sonra diger tarafa alip deneyebilirsiniz. Bir de yuz ustu yatmak gazi olan cocuklari rahatlatan bir pozisyon. Acaba oyle bir sorunumu var? @burcununbebişleri
Doktoru tekrar uyardığı için artık yan pozisyonda ısrarcı davranacağım. Sanırım sağ yan yatış, solda kalp olduğu için daha sağlıklıdır..
Yan yatis yastiklari var hic denediniz mi onlardan sevgili Berra? Ben de besik olumlerinden korktugum icin kendi gogsumde degil besikte yattigi zamanlarda hep yan yatis yastigi kullandim. Bebegin sirtini ve karnini destekliyor, benim bebegim rahat ediyor onda. Normal dogum bebegi oldugu icin kafatasi sivriydi, ben bir saga bir sola yatirdim., donusumlu su an bir sikinti olusmadi.