16 aylik bir oglum var ve ben 4 aylik tekrar hamileyim, ben adem hocanin pedagoji okulu programini basindan beri izliyorum, guvenli baglanma kitabi basta olmak uzere bir kac kitabini okudum yalniz esim kesinlikle videolara bakmak kitaplarini okumak istemiyor, bir kac Kez onun yaninda video actim dinlemedi, bugun de son aidiyet videosunu izletmek istedim kesinlikle istemedi ve oglumun yaninda tartistik hatta kavga ya dondu olay sorunum su ki esim ohlumla oynuyor ama bir yaramazlik yaptiginda yada agladiginda felan ogluma bagiriyor ve bana cok yuz verdigimi, onu simarttigimi soyluyor, esime bir turlu adem hoca nin soylediklerini anlatamiyorum, daha dogrusu ben soyluyorum ama o anlamak istemiyor, ne yapacagimi sasirdim, oglum yerine baska birsey soz konusu olsa coktan birakmistim esime anlatmayi ama esim in oglumda kotu etkiler yaratacagindan korkuyorum, bugun bana bir daha vidéo dan kitap tan bahsetme, babaligimi sorgulama sen git kendi anneligine bak ben babaligi baskasindan ogrenmeyecegim dedi, aidiyet problemi de yasadigimizi farkettim ama ne yapacagimi bilemiyorum