selamün aleyküm . Gecenin bu vakti olmasına rağmen halen uyuyamadım, hergün bir çözüme ulaşırım umuduyla uyanıyorum. bu gecede yeni üye olduğum bu form sitesi umut oldu .
İnşaAllah çözüm buluruz .
Değerlı arkadaşlar 9 yaşında 3 sınıfa giden oğlum yapısal olarak zor bir çocuk bu zamana kadar pedagog, psikiyatr, ve çocuk psikolok larindan yardım almaya calıştım fakat çok faydalı olmadı veya sürekliliği olmadı. oğlumun öğretmeni hergün Şikayet ediyor . bunlardan bir kaçını paylaşayım mesala okula imza ğunu için dağıtılan kitabın yazarı gelmiş oğlum yüksek sesle ben bu kitabı beğenmedim demiş ögretmen uyarmış yapma ayıp diye oğlum dinlememiş mahcup olmuş ögretmen hanım tabi böyle bir durum durum genel olarak oğlum söz dinlemeyen bildigini okuyan yapıya sahip .arkadaşlarına karşı ögretmen arkasını döndüğünde .ayağıyla tekme hareketi yapan onları kovuşturmaya çalışan oynarken onlara zarar vern lakin bu zarar verme koşarken onları kovaladığı için karşı tarafın düşmesine ve bir yerlerinin kanamazına neden olmuş 2 gün önceki olay kızlar bunu kovalam8s ve yakalamış oda kendini korumak için elini sağa sola sallarke n kız arkadaşının burnu kaynamış ki bu yAvrucak aslında burundan ameliyat olmuş ve enufak dokunsalar bile kanar mis bunu anneden öğreniyorum. öğretmenine dik konuşan bannene yapmıyorum diyen bir çocuk evde bize de öyle zor çok zor bir çocuk ama daha kundaktay ken böyle idi ben evde idare etmeye çalışıyorum bazen sin8r krizlerine sebep oluyor ama sabrediyor kendimi geliştirmeye çalışıyorum 5 yıldır adem beyi takip etmeye çalışıyorum. pedagog lar ve pskolok kalıtsal bir durum yok bunu bilerek yapıyor dedi yaptırım uygulayın mesala psikiyatri ilk form doldurduğum da ilaç kulkanirmisin8z demişti bende kesinlikle kullanmam dem8stim .ama 3 seans sonunda gerek yok dediler. değerli arkadaşlar ben okul başladığından beri çok yoruldum veli Şikayetı ögretmen şikayeti hergün oğlum eve geldiğinde s7rekli uyarıyorum okula gitmeden anlatıyorum ama nafile artık kızmaya bağırıp çağırmaya başladım bunu beni üzüyor uykularımı kaçırıyor evde gündem hep bu rehber öğretmeni tekrar bir psikiyatr a gidin efendim ilaç kotu bir sey degil siz onyargolusiniz diyir ilaç faydalı olur kanaatinde . Biz eşimle okul değiştirelim diyoruz veya ögretmen ne yapmalıyım 1 sınıftan beri aynı şikayetler çok yoruldum .ama bu yorgunluk değil beni üzen oğlunuza olan bağlarimiz kopuyor okul a gitmek istemiyor sevmiyorum diyor . belki sizlerle bir çözüm buluruz .