herkese merhaba,22aylik oglum dogdugundan beri geceleri cok sik uyaniyor ve sabah cok erken kalkiyor.uyndiktan sonrada bes on dakika hep mizmiz ve ozellikle oglen uykusundan sonra cok agliyor.kucagima aliyorum sakin sakin konusup teselli ediyorum bi sure sonra oynamaya basliyoruz.gece uyandiginda biraz mizmizlaniyor ama benim sesimle sakinlesiyor ve cocu zaman uyuyor tekrar.sadece sabah cok erken uyandiginda kucagima alip gezdirerek tekrar uyumaya ikna edebiliyorum yoksa ac ac diyor kapiyi ve oyuncaklarini istiyor ve aglamaya basliyor.bir kac ay once emzigi biraktik fakat emzik oldugundada ayni sekildeydi.sizce bu anlattiklarimdami guvenli. baglanmada problem oldugunu gosteriyor.ben butun gun oglumla beraberim ve onunla bag kurabildigimi dusunuyorum benimle iyi hisettigini mutlu oldugunu dusunuyorum.babasida ayni sekilde isten gelince en az iki saat beraber guzel vakit gecirebiliyoruz.emziki biraktiktan sonraki tek fark. ana biraz daha bagimli oldu herseyi anne yapsin anne getirsin istiyo.birde daha fazla kucak istiyor eskisine gore.benzer tecrube gasayanlar oldumu acaba simdiden tesekkurler yorumlar icin