merhaba kızım doğdundan beri park yatakta yattı aynı yatanakta yattığımız zamanlar da oldu ama genelde ayrı yatakta yattı ilk 40 gün ben de park yatağının yanında kanepede yattım ne zaman istese yanında oldum kucağıma aldım 40 günden sonra ben odama geçtim o bir süre odasında yalnız uyudu sonra içim rahat etmedi yatağınıı bizim odaya aldık taşındık taşıındığımız ev 2 oda olduğundan gelen-giden durumuna göre ve en çok da içimiz rahat etmediği için yine çoğunlukla park yatağını bizim odamıza aldık ya da kışın onun odası daha sıcak olduğundan ben onun odasında uyudum uyku sorunu hemen hemen hiç yaşamadık hep huzurlu uyudu huzurlu uyandı beni çağırdı yanına gittim ama geç duyduğum zamanlar da olacak ki bazen sesini duyduğumda yanına gittiğimde ağlıyordu beni görünce sustu kollarını uzattı şimdi yine bizim odamızda yatıyor uyanınca bana sesleniyor ya da kalkıp yanımıza geliyor. dediğim gibi uyku kınusunda hiç sıkıntımız olmadı ama düşüncelerinizi önerilerinizi paylaşmak istiyorum zira daha önce de dediğim gibi ben bazı konularda Adem Hocanın öğretisine tam olarak uyamadım aynı yatakta yatmadığım için benim göremediğim bir bağlanma sorunu oluşmuş olabilir mi bir de şimdi 2.5 yaşında odasını ayırmak için 4ü beklemenin ya da beklemeyip ayırmanın etkileri ne olur deneyimleyenler deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim teşekkürler...