Merhaba arkadaslar. 5 ve 2 yasında iki erkek çocuk annesiyim.5 yaşındaki oğlum geç konuştu.şimdi cümle kurmakta zorlanabiliyor.bazen derdini anlatamıyor. Kızıp kendine vuruyor ve bazen de kardeşine.bana sarılmaya geldiğinde bazen Beni kafasıyla vuruyor.nie vuruyorsun oğlum diyorum,özür dilerim anne diyor. Misafirliğe aldığımda gittiği yerden dönmek istemiyor. Kendini vurup duruyor. Ağlama krizlerinde sakinliğimi koruyup ona sarılıyorum,gitmemiz gerektiğini söylüyorum ama fayda etmiyor. Ağlaya ağlaya taşıyıp alıyorum bende. Bazen çocuk ortamlarında cok güzel vakit geçiriyor, bazende bir kösede oturup anne ben üzüldüm deyip hiç aralarına katılmıyor. Niye üzüldün oğlum ne oldu diye soruyorum, sadece üzüldüm diyor. Ve alfabe takıntısı var. Alfabenin olduğu bir yap bozu var. Hep onunla oynamak istiyor.ona kimsenin dokunmasını istemiyor. Onu bir süre kaldırdım. Kaldırarak doğrumu yaptım bilmiyorum. Nerde yanlış yaptım nasıl düzeltebilirim,Çocuğumla nasıl iletişim kurabilirim lütfen yardımcı olur musunuz?