Selamunaleykum hanımlar 😊 bebeğinizle dışarı çıktığınız zaman araba kullanıyor musunuz? Ya da kullanılmalı mı?
Adem Güneş
Konusu 'Davranış Problemleri' forumundadır ve Büşra tarafından başlatılmıştır. Şu anda Dışarda Bebek Arabası Kullanmak konusunu okumaktasınız.Konu içeriği kısaca Selamunaleykum hanımlar 😊 bebeğinizle dışarı çıktığınız zaman araba kullanıyor musunuz? Ya da kullanılmalı
Bu konu 909 kez görüntülendi ve 3 yorum aldı ...
Selamunaleykum hanımlar 😊 bebeğinizle dışarı çıktığınız zaman araba kullanıyor musunuz? Ya da kullanılmalı mı?
Ben kullanmayı istiyorum. Malum dışarı çıktıgımızda devamlı kucağımda taşımak beni çok yoruyor ve stres oluyorum. Dışardaki hiçbir işimi halledemiyorum. En basit mutfak alıışverişini bile yapamıyorum. Sorunumuz şu ki oğlum arabasında hiç durmuyor. Koyduğumuz an çığlık çığlığa ağlıyor. Oglum 7 aylık bu durum normal mi? Orda oturduğu zamanda devamlı etkileşim halinde oluyorum onunla konuşuyorum, etrafta olanlardan bahsediyorum, şakalaşıyorum ama yine de arabasında durmak istemiyor. Bu nedenle her dışarı çıkışımızda ben inanılmaz yoruluyorum. Ne yapılmalı bu konuda?
Merhaba sevgili Büşra,Ben kullanmayı istiyorum. Malum dışarı çıktıgımızda devamlı kucağımda taşımak beni çok yoruyor ve stres oluyorum. Dışardaki hiçbir işimi halledemiyorum. En basit mutfak alıışverişini bile yapamıyorum. Sorunumuz şu ki oğlum arabasında hiç durmuyor. Koyduğumuz an çığlık çığlığa ağlıyor. Oglum 7 aylık bu durum normal mi? Orda oturduğu zamanda devamlı etkileşim halinde oluyorum onunla konuşuyorum, etrafta olanlardan bahsediyorum, şakalaşıyorum ama yine de arabasında durmak istemiyor. Bu nedenle her dışarı çıkışımızda ben inanılmaz yoruluyorum. Ne yapılmalı bu konuda?
Çocuğunuz yürüme çağında olsaydı bırakın yürüsün, keşfetsin olurdu önerim. Kızım yürümeye başladıktan sonra uykusu gelme durumu dışında pek kullanmadım ben puset örneğin. Ama sizin evladınız daha küçük, belki sizden uzak kalmak istemiyor. 7 aylık bir bebek de sürekli kucakta tutulmaz tabi dışarıda, çok yorucu oluyor. Ana kucağı kangru deniliyor sanırım onlardan mı kullanmayı deneseniz acaba? Siz alışverişinizi yaparken evladınız da size yakın olmasının tadını çıkarır böylece. Bu arada ben ihtiyaç oluşmadığı için kullanmadım bu ürünü. Arkadaşlarımda gördüm ama. Dezavantajları var mı bilemiyorum doğrusu.
Kullanan anneler fikirlerini paylaşabilirlerse harika olur
Sevgilerimle
merhaba
ben hem kanguru hem araba kullanıyorum. harika bir şey kanguru. kızım uykusu gelince arabada durmak istemiyor. kanguruya alıyorum hem o hem ben rahat ediyoruz. her işimi kangurudayken yapabiliyorum. hem evde hem dışarda. tavsiye ederim. kesinlikle alın. (ergonomik olanlardan) cok rahat edersiniz. bebeğiniz de güvenli bağlanmanın tadını çıkarır.![]()