Adem hocama mail attım ama sanırım yoğunluktan cevap gelmedi çocukluğum da tacize uğramış biriyim anneme söyledim bana inanmadı hafi ordan hacı adam yaparmı öyle şey dedi detaylara girmek istemiyorum.lütfen sormayın.6yaşlarındaydım annemin inanmaması beni yıktı daha kimseye güvenip söyliyemedim bi kez değil 4 5 kez ay ı şeyi yaşadım kendimi suçluyorum 25 yıldır kaçmalıydın çoğlık atmalıydın diye yiyiyorum kendimi ynutmak iyileşmek istiyorum.geçen adem hocanın mahremiyet bölümünü izlerken çok kötü oldum bittikten sonra ağlama krizine girdim eşime söylemiş bulundum o günd n beri eşimle birlikte olmayı başaramıyorum.o konuyu düşündüğünü düşünerek kötü oluyorum 2.5 yaşında bi evladım var lütfen bana yardım edin kendimi nasıl iyileştirebilirim bunu nasıl tamamen unutabilirim lütfen lütfen yardım edin adem hocam lütfen bi akıl verin.kızımı çok seviyorum sevgi dolu bi çocuk gerkese gidip sarılıp seni çok seviyorum diyebiliyor çok korkuyorum ona bişey diyemiyorum insanlardan korkutmamak için nasıl yapıcam onu nasıl yabancılata karşı yaklaşmaması gerektiğini öğreticem bilmiyorum nolur yardım edin.