Herkese merhaba
Birkaç ay sonra ay arkadaşlar kızım şunu yemedi bunu tükürdu kafayı yicem ne yapsam diye bi başlık acmamak için vaktinden az evvel açılmış bir konudur bu![]()
Sadede geleyim
Kızım 4 aylık ve sadece anne sütü alıyor. Daha ek gıdaya baslamamiza var aslında fakat benim ikizlerle - şu anda 7 yasindalar - ek gıda ya başlama alışma sureclerimiz hiç kolay olmadı. Mesela hep pure olarak verdiğim için yutma problemi yaşadılar taaa 4 yaşına kadar. Hala zaman zaman hatrimizi sorar bu problem
Başka bi örnek
Bulamaç kahvaltı yaptırdım hep. Çocuklar peynir i meynir i daha yeni yeni sevmeye başladılar. Gerçi o bulamaç kahvaltı dan olsa gerek damak zevkleri her türlü birleşen e açık.tavada yumurtaya bal döküp yerler meselâ. ... ya da ilginç başka karışımları
Şimdi kizimda daha bilinçli daha dingin daha lezzetli bi ek.gıda süreci yaşamak istiyorum. ..Bu konuda tecrübeli annelerimizden maximum yardım lütfen. Bu başlık altında bu konuyu enine boyuna konuşalım ki ilerde ihtiyacı olan anneler hazır rahatça bulabilsin. .. tecrubelerinizi yorumlarınız i bekliyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum