3 yaşında oğlum var 4 ay anne sütü aldı kolik bir bebek olduğu için emmeyi reddetti. Sürekli ağlama krizleri vardı gece gündüz 6 ay yanından ayrılmadım benden başkasında sakinlesmedigi için bir saniye tek birakmadim. uyku problemide oluyordu. sese aşırı tepki verip hemen uyaniyordu.2 yaşına kadar Beşikte yattı 2 yaşından sonra odasını ayirdik.Ama ağlamasına izin vermeden her ihtiyac duydugunda yanımızda yattı ben onunla uyudum odasinda yatmasiyla uykulari derinlesti. Su an her yaptigimiz isi birlikte yapiyoruz. 5 dakkadan fazla kendi kendine oynamak istemiyor hep anne sende gel sende oyna diyor.baba babanne dede hala birlikte disari cikabiliyorlar oyanayabiliyorlar acaba bana bagimli mi guvenli baglanma yasadikmi? Ayri yatirdigim icin cok üzülüyorum. Adem hocayı yeni keşfettim ve yayınlarını youtube dan arka arkaya izlemeye başladım şimdi hata yaptığımı fark ettim. Ne yapmalıyım nasil davranmaliyim güvenli bağlanma olmadıysa 6 hafta birlikte mi uyumaliyiz. bu sefer daha fazla baglanmazmi