Selamun aleykum hanımlar. Kızım 19 aylık dış çıkarıyor. Doktorunu aradım jel al ve iltihap olabilir dedi. Bu gellerle ilgili de genel kani olumsuz sanirim. Bu konuda tecrube sahibi olup bana yardımcı olabilecek kimse var mı? Şimdiden teşekkürler.
Konusu 'Diğer' forumundadır ve Zeynep01 tarafından başlatılmıştır. Şu anda Dış çıkarma konusunu okumaktasınız.Konu içeriği kısaca Selamun aleykum hanımlar. Kızım 19 aylık dış çıkarıyor. Doktorunu aradım jel al ve iltihap olabilir dedi. Bu gellerle ilgili de genel kani olumsuz sanirim. Bu
Bu konu 1139 kez görüntülendi ve 2 yorum aldı ...
Selamun aleykum hanımlar. Kızım 19 aylık dış çıkarıyor. Doktorunu aradım jel al ve iltihap olabilir dedi. Bu gellerle ilgili de genel kani olumsuz sanirim. Bu konuda tecrube sahibi olup bana yardımcı olabilecek kimse var mı? Şimdiden teşekkürler.
Evet jellerle ilgili guzel birsey dutmadim.bebeginiz buyuk jelsiz de atlatir bu asamayi..ilk dislerimi?...doktor niye iltihap olabilir dedi..atesimi var..
Yook son dişler evet ateş oluyor ara ara. Jeli surdurmedi zaten. Ama emmeye de ememiyor o kadar yani.