merhaba
22aylik oglumu haftada iki gun birer saat olarak ebeveynli oyun grubuna goturuyorum.kendi ile hemen hemen yasit ve kendinden kucuk cocuklari itme ve vurma seklinde bindavranisi var.zaman zaman evde bizi isirma gol diye bacagimiza vurma davranisi olmustu 18aydannsonra ama annecim insanlara vurmuyoruz topa vuruyoruz ,isirmiyoruz uf oluyor gibi sozlerle hafif hafif gecistirdik.adem hocanin videolarindan birinde isirma anini esiniz kamerayla ceksin gayet normal seklinde bir yorumu cok guldurmustu beni.fakat kucuklere vurma davranisi da normalmi gercekten.o vurunce bende arkadaslara vurmuyoruz annecim deyip kucagima alip uzaklastiriyorum ama cogu zaman ise yaramiyor ve bir aonraki cocuga yine vuruyor.kebdinden buyuklerle cok guzel oynuyor parkta bahcede peslerinden kosuyor.vurma davranisi. u aylarda normalmi,nasil davranmaliyiz ve kalici hale gelmez degilmi ?cok tesekkurler simdiden
benzer konular basliklarindan birkac yorum okudum bundavranisi ogrenmis olabilirmis ama inanin nerden hic bilmiyorum kaynagini eger oyleyse.biz tv bilgisayr hic izlemiyoruz ve esimde bende oldukca sakin insanlariz.ozellikle tek bir ortamda da yapiyor diyemem ,nasil davranmaliyim bilmiyorum