**ve bugün akşam uyumadan önce ben emzik ararken "hadi ama hadii uyuyalım diye mızıldanıyo "emzik arıyorum kızım " dedim emziksiz uyuyalım dedi inanamadım ben yine buldum emziği verdim "emziksiz uyuycaktık" dedi fırlattı emziği ve gerçekten kollarımda emziksiz uyudu anne memesinden keseli de daha bi hafta olmadı uzatmayayım sanırım emzikten soğumasını parçalanan ve küçülk gelen son iki emziğine borçluyuz kasıtlı yapmadık öyle denk geldi bence Allah yardım etti çünkü ben uzuun zamandır bıraktırmak istiyordum kızım 31 aylık napcamı şaşırmış durumdaydım çok şükr yine Rabbim yardım etti ki emzikler kayboldu parçalandı son emziği bulamadım da süreç böyle ilerledi yoksa ben daha kesemezdim heralde
şimdi ben emziğini atsam artık büyüdüün emziksiz uyuyabiliyorsun hem emzik kötü olmuştu attım desem olur mu ben haber vermeden atılıp yukarıda yazdığım gibi denmesini öneren bir şeyler okumuştum ama siz Anadolu pedagojisi açısından olmaz derseniz ne önerirsiniz?
ben de daha atlatmış hissedemiyorum kendimi aslında uyanınca isteyebilir yarın isteyebilir ama vermeyi düşünmüyorum bundan iyi fırsat mı olur "kötü olmuştu sen atmıştın.. diye olayı hatırlatıcam "ben de onu çöpe attım" diyeceğim ağlasa da vermeyeceğim süttn keserken yaptığım gibi sarılacağımm şurada zaten baştan beri emzik vermek yanlışmış ben 4 haftalıktan beri veriyordum! (?)
(*emziğinin birini ısırmış parçalanmış zaten yalan değil yani kendi de farkında bunu dile getiriyor diğeri de küçük 0-6 aylık ona da o biraz küçük diyor diğerleri de kayıp zaten kandırma değil yani)