* 07.00 kendimi ona biraktim oynadim sonra altini degistirmemiz gerektigini anlatmaya calistim tv ye konsantre hakdeydi dinlemiyordu "ya televizyon kapanir izleyemessin ya da altini degistirmeyi kabul edersin o sirada izlemeye de devam edebilirsin" diye 2seçenek sundum işbirliğini kabul etti ��( yontem R. J. Mackenzie çocuğunuza sınır koyma kitabindan alıntıdır) Anadolu pedagojisine gore siz nasil sinirlar koyuyorsunuz?
*08.40 sïmdi cook keyifli her seyi kabul ediyor galiba bi seyler yiyince kendine geldi açliktan yëmemekten uyumsuz oluyorlabilir confused:
06.00 Sabah 5te uyandi aksam 7de uyumustu huzursuz kucağımda sakinlesmesi uzun sürdü emzik de emdi sonra emziği atti yine ağladi süt ısıttık istemedi sonra ayakkabi corap giyip yataktan kalkip icmek istedi kalktik bu sefer bardaktaki sutu istemedi cilekli istedi verdm bi seylere huzursuz oldu yine tepki verdi anlayamadim ne istedigini bilmiyor gibi alti pis degistirtmiyor teklif ettik hayir dedi sonra da salona gitmek istefi tablet istedi vermek istemedim sbh sbh nereye girer kontrol edemem korkusu... mecbur trt cocuk teklif ettim kabul etti actim kuklalar var onu izledi keyiflendi ari maya cikinca bal istedi verdim yine bi huzursuzluk nobeti... (petek bal bal degilmis tatliymis..vs) istedigi akışkan bali verdim rahatladi yiyecek bi seyler istedi kahvalti kabul etmedi dolabi acti manti yedi pisirdigim yumutayi gosrterince masasina oturdu keyifle yumurtayi kesti sarisini aldi indi masadan salona gitti simdi de oynuyor sut goturdum icti şükr amai halâ alt degistirmeye hayir! altini alamayali neredeyse 24 saat olacak sabaha cok zor basladik esimle de gerildik çaresiz hissediyorum ne yapmam gerekiyor arkadaşlar?