3 yaşındaki oğlum son on beş gündür kakasını yaparken bezlenmek istiyor.. Tuvalette yapmak istemiyor artık ne yapabilirim?
Konusu 'Tuvalet Eğitimi' forumundadır ve kısmetardal tarafından başlatılmıştır. Şu anda Tuvalet eğitimi konusunu okumaktasınız.Konu içeriği kısaca 3 yaşındaki oğlum son on beş gündür kakasını yaparken bezlenmek istiyor.. Tuvalette yapmak istemiyor artık ne
Bu konu 3271 kez görüntülendi ve 4 yorum aldı ...
3 yaşındaki oğlum son on beş gündür kakasını yaparken bezlenmek istiyor.. Tuvalette yapmak istemiyor artık ne yapabilirim?
Beze bay bay tuvalete hay hay diye bi çocuk şarkısı duymuştum belki onu dinletip oyun şekline getirip tuvalete yapma konusunda sevdirebilirsiniz ..
merhaba, Öncelikle tuvalet eğitimi süreciniz nasıl geçti biraz bahseder misiniz? İkinci olarak da neden bezlenmek istiyor, bu sorunun cevabı çözüm için önemli...
En son kakasını yaparken kabız oldu yaparken zorlandı.. Öyle tahmin ediyorum ondan olabilir
Merhaba;
Kabızlık çocuklar için çok ciddi problem Doyle anlatayım oğlum 2.5 yasında 25 aylikti tuvalet eğitimine başladığımızda çok şükür kolay öğrendi hic zorlaması kuzum beni yaklaşık iki ay önce bir hafta boyunca önce kakasini sonra cisini altına yapmaya başladı . o kadar korktum ki istemeden birşey mi yaptım acaba bana tepki mi gösteriyor diye düşün düşün hiçbirşey bulamadım. Sonra telefonla pedagola görüştüm ince detaylar sörfü birkaç tane cevap verdim eğitimi çok güzel tamamlamisiniz sizinle ilgili bir durum yok bence dedi. Sonra kabız olduğunu hatirladim bir önceki hafta onu anlattım tamam dedi nedeni bu korkuyor nasil rahat ediyorsa o şekilde yapıyor doktoruna götürüp danışın ve asla lagmani kabul etmeyin dedi. Yemeklerine dikkat ettim doktorumuz surup verdi atlattık çok şükür hemen normale dondu doktora giderken neden gittigimizi biliyordu tuvaleti geldiğinde hep teselli ettim konuştum korkusunu yendik