Arkadaşlar merhaba ,
Foruma yeni katıldım ve desteğinize ihtiyacım var. 3.5 yaşına yakın oğlum için çocuğa duyarlı bir okul arıyorum .
Kartal 'da oturduğum için civarımda önerebileceğiniz okulları iletmenizi rica ederim
Teşekkür ederim şimdiden
Konusu 'Anaokulu' forumundadır ve DEBA tarafından başlatılmıştır. Şu anda Anadolu Yakası Çocuğa Duyarlı Okul Tavsiyesi konusunu okumaktasınız.Konu içeriği kısaca Arkadaşlar merhaba , Foruma yeni katıldım ve desteğinize ihtiyacım var. 3.5 yaşına yakın oğlum için çocuğa duyarlı bir okul arıyorum . Kartal 'da oturduğum
Bu konu 10132 kez görüntülendi ve 12 yorum aldı ...
Arkadaşlar merhaba ,
Foruma yeni katıldım ve desteğinize ihtiyacım var. 3.5 yaşına yakın oğlum için çocuğa duyarlı bir okul arıyorum .
Kartal 'da oturduğum için civarımda önerebileceğiniz okulları iletmenizi rica ederim
Teşekkür ederim şimdiden
Ben de kartaldayim oğlum Gebze Final anaokuluna gidiyor size çok mu uzak olur
Gülin Hn. teşekkür ederim yanıtınız için , Gebze maalesef çok uzak olur .
Kartal civarında olması tercihimdir
Pendik'te anaokulu arıyoruz... Tavsiyelerize ihtiyacım var....
Merhabalar,
Benim kızım Ümraniye'de Pembe Kule Montessori Anaokuluna gidiyor. Daha önce denk geldiniz mi bilmiyorum Adem Hocamız Montessori okullarını tavsiye ediyor hep. Çok memnunum ben. Montessori modeli çok farklı diğer sıradan anaokulları ile karşılaştırıldığında. 17 Aralık'ta okulun bir tanıtım toplantısı yapılacak. İsterseniz ona bir katılın.
Sevgilerimle![]()
Pendik Kurtköy Sülüntepe'de Gökyüzü Koleji Anaokulu var. Montessori, Regio Emilia vs. Karışık eğitim veriyor.Bir de Sancaktepe'de Yenidoğu Okullarının anaokulu bölümü Montessori eğitimi veriyor.
Teşekkür ederim belirtmiş olduklarınızı araştıracağım
Merhaba.. Montessori okullari maddi durumu iyi olan aileler icin olabilecek en iyi secim. Bende oglumu 2 yil umraniye tepeustunde palet montessori ye gonderdim. Ama bir saaten sonra maddi olarak karsilayamadim, cunku maalesef montessori okulu olunca fiyatlar bir universite fiyatlarindan bile fazla olabiliyor.. Keske daha uygun olsa..
Eger maddi durumunuz buna musait degilse tavsiyem okul degilde cocuga duyarli bir ogretmen aramaniz. Cocugun nerede nasil biryerde oldugundan cok, kimin elinde oldugu, nasil bir muamele gordugu daha onemli inanin.. Diger seyler telafi edilebilir bir sekilde ama cocuga duyarlica yaklasmayan bir ogretmenin biraktigi izi silmek zor..
Belki bir devlet anaokuluda olabilir, yeterki ogretmen duyarli olsun![]()
Birde umraniye altinkoza cocuk yuvasi var. Ben gidip gormedim ama tavsiye ediyorlar. Belki arastirmak istersiniz..
[QUOTE=nurcan;5307]Merhaba.. Montessori okullari maddi durumu iyi olan aileler icin olabilecek en iyi secim. Bende oglumu 2 yil umraniye tepeustunde palet montessori ye gonderdim. Ama bir saaten sonra maddi olarak karsilayamadim, cunku maalesef montessori okulu olunca fiyatlar bir universite fiyatlarindan bile fazla olabiliyor.. Keske daha uygun olsa..
Eger maddi durumunuz buna musait degilse tavsiyem okul degilde cocuga duyarli bir ogretmen aramaniz. Cocugun nerede nasil biryerde oldugundan cok, kimin elinde oldugu, nasil bir muamele gordugu daha onemli inanin.. Diger seyler telafi edilebilir bir sekilde ama cocuga duyarlica yaklasmayan bir ogretmenin biraktigi izi silmek zor..
Belki bir devlet anaokuluda olabilir, yeterki ogretmen duyarli olsun[/QUOTE
Nurcan Hn. ,
Yanıtınız için teşekkür ederim. aslında belirttiğiniz gibi duyarlı bir öğretmen arıyorum ancak çok zor gorunuyor çevremde bu konuda tavsiye edecek birileri yok maalesef.
Her zaman dileğim Allah iyi ,vicdanlı insanlarla karşılaştırsın yavrularımızı