Sünnet çocuğa nasıl anlatılmalı ve neler yapılmalı psikolojik etkileri nelerdir ? 20 aylik oğlumu sünnet ettireceğim. Abisi 4 buçuk yasinda bu durumu ona nasil anlatmaliyim.abisi sünnet olmadi henüz kötü etkilenmemesi için nasil davranmaliyiz?
Konusu 'Hastalık Durumunda Çocuğa Yaklaşım' forumundadır ve Sirac_melik tarafından başlatılmıştır. Şu anda Çocuğa Sünnet Nasıl Anlatılmalı ? Psikolojik Etkileri Nelerdir ? konusunu okumaktasınız.Konu içeriği kısaca Sünnet çocuğa nasıl anlatılmalı ve neler yapılmalı psikolojik etkileri nelerdir ? 20 aylik oğlumu sünnet ettireceğim. Abisi 4 buçuk yasinda bu durumu ona nasil
Bu konu 2968 kez görüntülendi ve 5 yorum aldı ...
Sünnet çocuğa nasıl anlatılmalı ve neler yapılmalı psikolojik etkileri nelerdir ? 20 aylik oğlumu sünnet ettireceğim. Abisi 4 buçuk yasinda bu durumu ona nasil anlatmaliyim.abisi sünnet olmadi henüz kötü etkilenmemesi için nasil davranmaliyiz?
Bu konu önemli bir konu aslında. Ben de merak ediyorum keşke cevplayan birileri olsa
Guncel..
Cevap verebilecek birileri olursa bende cok sevinirim. Iki gun sonra 5.5 yasindaki oglum yenidogan kardesitle birlikte sunnet olacak. Onunla konusmalimiyim? Ne anlatmaliyim?
Biri yardımcı olabilir mi? bu konuyla ilgili bende çok merak ediyorum
Ben de sünnetin nasil anlatilacagini öğrenmek istiyorum hatta ben de bununla ilgili bir konu açmıştım inşallah bi cevap gelir öğreniriz