Merhaba ben kızımın son 2 yaş aşısını yaptırmadım cunku asilarin zararini son asisinda ogrendim.Kızım da su an 3 yasindanda
Etrafımdaki bazi insanlardan çok olumsuz yorumlar alıyorum.Hâlbuki hem netten hemde samimi olduğum bi ablamizin hiç bir aşı yaptirmadigını çocuklarının çok sağlıklı olduğunu anlattı. Ama ben yakinimdakilerden çok etkileniyorum bazı gittiğim arkadaşlar tamamen olumsuz bakıyor hep olumsuz şeyler söylüyorlar bende ne diyeceğimi şaşırıyorum onların karşısında çok güçsüz duruma düşüyorum o yüzden birde burda sizlere sormak istedim aşı yaptırmaya varmı varsa benimle bilgilerini paylaşımı lütfen rica ediyorum.Yani böyle çok karamsar oluyorum yarın bi gün çocuğumun başına bi hastalık gelirde aşı yaptirmadiginiz için böyle olmuş derler diye çok korkuyorum.O insanlara ne demeliyim bilmiyorum çünkü genel anlama bakışı var insanlarda biride yaaa gerçekten çok zararliysa bizde yaptirmayalim ne gibi zararları var diye hiç soran olmuyo.....olmadığı içinde ne diycemi bilmiyorum lütfen yardımcı olurmusunuzzzzz......