SELAMUN ALEYKUM DUYARLI EBEBEYINLER.AZERBAYCANDAN YAZIYORUM.insAllah anlata bilirim derdimi.ILK kizim 7 aylikken 2 ciye hamile kaldimhamileliyim boyunca anne sutunu verdim tam 7 ci ayimda bebegim le oynarken karnima tekme atdi ve gobeyimde bir problem olustu zar zor 8 ci aya geldik ve 8 ci ayimda kizim 15 aylikken sutden kesdim.2 hafta sutten kesdikden sonra yatagimizi ayirmali oldum.cunki gobeyimdeki agrilar artiyordu kizim dokundukca
ayirdim hyatagimdan ama cok zor coook.cok zarar verdim kizima super dadi teknigiyle. ve ikinci bebegim mdogdugunda ilk kizimda gece terroru basladi sabahlara kadar uyanib agliyordu
ta ki 2 yawina kadar kucagimda 2 cocukla gezdim o taraf bu tarafa.ta ki kizimin yasi oldu ve yiye yatagima aldim artik kucuk bebeyime dokunmamaya basladiginda.artik buguduyunde.ama gecikdim
o zaman adem hocayo kesf etmemisdim.3 yasi var var hala benimle uyuyor.o kucagimda kucuk kizim (19) aylik sagimda emerek oyuyor.ne ilkime tam kendimi vere bilioyorum ne kucugum tam baglana biliyor cunki kaygili ,ne yapmaliyim?cokk yorgunum cok gec uykuya daliyorlar.kizim babayla asla uyumak istemiyor ona baglansin.bana tam baglanmasa bile yatagini ayirmalimiyim?