Size biraz bizi anlatıcam.Oğlum 34 aylık ve yemek yemiyor gibi klişe bir cümle ile başlıycak olsamda sorun aslında bu değil.Sorun benim...Rahatsızlığından dolayı daha bir aylık iken antibiyotik kullanmaya başladık halen de devam ediyoruz(ameliyat netleşene kadar yada bi mucize kendiliğinden geçene ladar) Durum böyle olunca daha bir haftalık iken başlayan süreç beni hep sağlıklı olmalı iyi beslenmeli diye şartladı...İyi beslenirse güçlü olur hastalıkla savaşır...Ama sonuç hiç yemiyor. ..Çünkü ben sütüm olsun diye şartlandım sıkıntılar yaşadım neyse ki 23 aylık olana kadar emdi ama bu süreçte ek gıda almak istemediği için acımasızca sütten kestim...o yemeye devam etmedi ben zorladım baskı baskı...sert davrandım yanaklarını sıkıp kaşığı zorla soktum.ağladım sinirlendim zorladıkça zorladım...tam bir yıldır herşeyi yemeğe bağladım yediği gün keyifli oldum eğlendik yemediğinde gergin...neticede yememe sorunu adı altında...başını vuran tırnak yiyen uyku sorunu güven vs vs...sorunlarımız oldu...güvenli bağlanma sürecini yakalayamadık...yani hani sorunu söylüyoruz ya altında yatan çok neden var aslında. ..ben artık farkındayım hep farkındaydım da artık uyguluyorum...son on gündür yemek için ne kendimle ne oğlumla kavga etmiyorum. ..yeme konusunda çok ilerleme kaydetmedik kaldı ki 360 günde bozduğum şeyi on günde düzelmesini beklemiyorum.Sadece inanıyorum ki bi gün mutlaka düzelecek...her cümlede anlatacak o kadar çok şey var ki...bu süreçte yeniden bağlanma ile ilgili uzman desteği almayı düşünüyorum hepsi bu