Cok tsk ederim.uzman yardimi alamayacagim maalesef.yoksa cok ihtiyacim var biliyorum.maddi imkanim buna elvermiyor.Öncelikle değerlik hissini edinmekle başladık. Ben bir uzmanla ilerledim, imkanınız varsa tavsiye ederim. Uzman olmadan kendi kendine onarım çalışmaları yapan arkadaşlar da var. Aynanın karşısına geçip "ben değerli bir hanımefendiyim" demek lazım.
O esnada buna engel olacak, bu cümleyi dedirtmeyen, değerli hissettirmeyen hisler varsa, bu hisler nerden geliyor. Ne oldu ne yaşadım da değersizlik hissediyorum diyerekten, onarım yapabilirsiniz.
Ama onarımla ilgili sayfaları defalarca iyice okumak lazım. Ben uzman yardımı almama rağmen okudum, Pedagoji Okulu videolarından izledim.
Siz bir bu yola girin. Aklınıza takılan olursa burda yardım edebilecek arkadaşlar da var ben de elimden geleni yaparım.
onarim sayfalarinda egzersjzlerden bahsediliuordu.mesela kalp kipirtksina odaklanma.gunde kac ile baslamak lazim.ben de aklima geldikce.sorayim olurmu.bir de oyun oynayamiyorum buyuk evladimla.bunun.ne ile.ilgisi olabilir.bir fikriniz varmi? Ciddi manada OYNAYAMİYORUM. En fazla on dk.sonra hadi annecim smdi git kendin oyna diyorum.