Simdiye jadar hic geleckle ilgili plan tapamadim birseylerin devamini dusunmedim neden aceba bilgisi olan varmi
Konusu 'Bağlanma Terapisi Tecrübeleri' forumundadır ve Naneli tarafından başlatılmıştır. Şu anda Gelecek plani yapamamak konusunu okumaktasınız.Konu içeriği kısaca Simdiye jadar hic geleckle ilgili plan tapamadim birseylerin devamini dusunmedim neden aceba bilgisi olan
Bu konu 182 kez görüntülendi ve 2 yorum aldı ...
Simdiye jadar hic geleckle ilgili plan tapamadim birseylerin devamini dusunmedim neden aceba bilgisi olan varmi
merhaba , hiç feraset kelimesini duydunuz mu? Ruh, anlayış, sezgi demek... sanki Adem hocanın videolarında denk gelmiştim. bazen insan ferasetini kaybede biliyor veya onu duymuyor olabiliyor. sanki derin bir mevzu. nasıl anlatsam . eskiden herşeyi önceden sezerdim. şu şöyle olursa bu da böyle olma ihtimali yüksek derdim... sonra çok sıkıntılar ve düşünmek istemediğim şeyler yaşadım. sanki o yetimi kaybettim gibi. ya da kendinize çok mu yükleniyorsunuz. sırtınızda ağır yük taşırmış gibi bir his var mı?
Hepsi var bendemerhaba , hiç feraset kelimesini duydunuz mu? Ruh, anlayış, sezgi demek... sanki Adem hocanın videolarında denk gelmiştim. bazen insan ferasetini kaybede biliyor veya onu duymuyor olabiliyor. sanki derin bir mevzu. nasıl anlatsam . eskiden herşeyi önceden sezerdim. şu şöyle olursa bu da böyle olma ihtimali yüksek derdim... sonra çok sıkıntılar ve düşünmek istemediğim şeyler yaşadım. sanki o yetimi kaybettim gibi. ya da kendinize çok mu yükleniyorsunuz. sırtınızda ağır yük taşırmış gibi bir his var mı?
Ferasetimi sanirim yeni yeni kazaniyorum ve hic gelecek plani yapmadigimi fark ettim.
Konu Naneli tarafından (06, Şubat, 2019 Saat 12:15 ) değiştirilmiştir.